Plantronics BackBeat GO 600

1 195,00 kr 956,00 kr
Ej i lager
SKU
211139-99

Plantronics BackBeat GO 600 Navy är ett over-ear headset, som väcker musiken till liv med det välkända Plantronics ljudet i sublim HiFi-kvalitet. Två EQ-inställningar låter dig välja, om du vill dras med i en slagkraftig bas, eller om du vill låta dig översköljas av en spröd detaljrikedom. Med Bluetooth är headsettet komplett trådlöst.

Bli ett med musiken
Plantronics BackBeat GO 600 är skapat för att leverera ett solitt musikljud av högsta HiFi-kvalitet till ett överkomligt pris. On-ear designen omsluter dina öron med läckert konstläder och memoryskum. Och du slipper dessutom sladdar. Det hela kopplas via Bluetooth, och med multi-point teknologin kan du alltid vara kopplad till två enheter samtidigt.

Ge musiken en extra knuff med en inbyggd equalizer. Genom att välja Bass Boost går basen in i märgen, och du är fångad från första ögonblick. Eller välj den balanserade equalizern för att få med alla detaljer i ljudet, när du verkligen vill höra de allra finaste tonerna i musiken.

Håller länge
Du har upp till hela 18 timmars batteri, och batteriet kan laddas upp från tomt till fullt på endast 90 minuter. Med en räckvidd på upp till 10 meter har du mer än nog av trådlös frihet till en hel dag - oavsett om du tillbringar den hemma på soffan, eller om du njuter av livet ute. Det medföljer naturligtvis en 3,5 mm ljudsladd, om du skulle ha behov av det.

Headsettet är dessutom redo, om någon skulle ringa, och du vill slippa hålla mobilen till örat Inbyggda knappar styr inte bara musik och ljudnivå, men låter dig också svara i telefonen med ett enkelt tryck på hörluren. Den inbyggda mikrofonen är specialkonstruerad för just telefonsamtal, så du hörs tydligt när du talar.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.