Plantronics BackBeat GO 810 Bone White

1 725,00 kr 1 380,00 kr
Ej i lager
SKU
211822-99

Plantronics BackBeat GO 810 Bone White är ett set over-ear hörlurar med aktiv brusreducering på två nivåer, som ger en musikupplevelse av hög kvalitet i alla miljöer. Batteritiden på upp till 28 timmar och en räckvidd på ända upp till 50 meter ger dig en ännu större frihet.

Fördjupa dig i musiken
Plantronics BackBeat GO 810 är de perfekta hörlurarna för dig som vill vara i fred från omgivningen och hellre har välljud i öronen. Med två typer av aktiv brusreducering, hög och låg, kan du anpassa den till din omgivning, så du får den bästa upplevelsen i alla situationer. Hörlurarna är over-ear och levererar därför också en extra passiv brusreducering.

Få musikljud i världsklass med en detaljrikedom och dynamik, som slår undan benen under dig. Ett 40 mm ljudelement skapar en HiFi stereoupplevelse i hela spektrat, ända från den djupaste pulserande bas på 50 Hz, upp till de levande övertoner, som får allt att låta helt naturligt upp till 20.000 Hz. Du har möjlighet att slå på "Bright" EQ på hörlurarna för att få ännu mer fokus på detaljerna.

Hörlurarna är klädda med mjukt konstläder och memory-skum, och med en vikt på under 200 gram sitter de lätt och behagligt på huvudet i flera timmar.

Trådlös förbindelse ger större frihet
Koppla ditt BackBeat GO 810 till två enheter, t ex både dator och mobil samtidigt, helt trådlöst via Bluetooth. Med en klass 1 Bluetooth enhet kan du till och med få en räckvidd på upp till 50 meter.

Du har inte bara lång räckvidd, men också lång batteritid. Hörlurarna klarar upp till 28 timmars musik och 22 timmar med aktiv brusreducering igång. Med endast 10 minuters laddning kan du få batteri till hela 3 timmars aktivt användande, och vid behov kan du förstås också ansluta den medföljande 3,5 mm jack kabeln och lyssna vidare utan behov av batteri.

Enkla att använda och att ta med
Du kan med BackBeat GO 810 styra både musik och ljud utan att ta fram mobilen. Med kontrollfunktioner på öronen har du kontrollen nära till hands, och du kan dessutom svara i telefonen direkt med den inbyggda mikrofonen.

Du får i paketet dessutom en förvaringspåse i läckra material, så du kan förvara hörlurarna och tillhörande kablar på samma ställe. Du kan dessutom vika ihop dem så att de tar mindre plats, när du transporterar dem.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.