Plantronics BackBeat GO 810 Graphite Black

1 725,00 kr 1 380,00 kr
Ej i lager
SKU
211820-99

Plantronics BackBeat GO 810 Graphite Black over-ear hörlurar med två nivåer aktiv brusreducering låter dig höra din favoritmusik, helt utan förargliga störningar. Med upp till 28 timmars batteri på en enkel uppladdning, kan du i lugn och ro fördjupa dig i musiken både hemma och på språng.

Fördjupa dig i musiken
Plantronics BackBeat GO 810 levererar en ultimat musikupplevelse, när du har behov av att omsluta dig i en värld av välljud och utestänga din omgivning. Med två nivåer av aktiv brusreducering kan du avskärma ljud från din omvärld, oavsett om det är lite brus eller kraftigare buller. Over-ear designen omsluter dina öron och säkrar en ytterligare effektiv passiv brusreducering.

Ett 40 mm ljudelement levererar ett HiFi-ljud med rika detaljer och en pulserande dynamik, som gör musikupplevelsen till något helt speciellt. Hör alla toner helt ner från 50 Hz och ända upp till 20.000 Hz. Om du vill, kan du dessutom slå på "Bright" EQ för att få ännu större fokus på detaljer i musiken.

Med en vikt på endast 189 gram och vaddering med konstläder och memory-skum är hörlurarna skapade för att sitta tryggt och behagligt på dina öron i många timmar utan att klämma för hårt.

Trådlös anslutning ger större frihet
Inbyggd Bluetooth gör det enkelt att koppla dina hörlurar till mobilen eller datorn, och kan njuta av livet utan sladdar. Om du kopplar dem till en klass 1 Bluetooth enhet, har du ända upp till 50 meters räckvidd. Du kan dessutom ansluta hörlurarna till två enheter samtidigt.

Batteritiden på upp till 28 timmars musik och 22 timmar med aktiv brusreducering slår det mesta på marknaden. Om du har bråttom, kan du på bara 10 minuter ladda upp hörlurarna till 3 timmars aktivt användande. Och vid behov kan du förstås fortsätta lyssna på musiken helt utan batteri genom att ansluta en medföljande 3,5 mm sladd.

Lätta att använda och ta med
Utbyggda kontrollfunktioner på hörlurarna gör det smidigt att styra både musik och ljudstyrka utan att behöva ta upp mobilen ur fickan. Inbyggda mikrofoner och svara/lägg på-knappar hjälper dig att snabbt svara i telefonen när någon ringer.

Med i paketet får du en skyddande förvaringspåse, så att du utan bekymmer kan ta med dina BackBeat GO 810 på resan. De kan enkelt fällas ihop, så att de tar minimalt med plats i ditt bagage.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.