Plantronics BackBeat GO 810 Navy Blue

1 725,00 kr 1 380,00 kr
Ej i lager
SKU
211821-99

Plantronics BackBeat GO 810 Navy Blue over-ear hörlurar levererar med sin aktiva brusreducering en suverän musikupplevelse utan störningar från omvärlden. Anslut dem till din enhet med Bluetooth, och njut av en batteritid på upp till 28 timmar och en räckvidd på upp till 50 meter.

Fördjupa dig i musiken
Plantronics BackBeat GO 810 levererar med hjälp av aktiv brusreducering en helt fantastisk musikupplevelse utan brus från din omvärld. Med hela två nivåer brusreducering kan du anpassa dem till både omgivningarna och dina egna preferenser. Hörlurarna är så kallade over-ear, vilket ger ytterligare passiv brusreducering.

Ljudet levereras av ett effektivt 40 mm ljudelement, som ger musiken både dynamik och detaljer i hela spektrat. Njut av HiFi-ljud från helt nere på 50 Hz och ända upp till 20.000 Hz. Om du vill ha extra fokus på instrumenten, kan du slå på "Bright" EQ.

Hörlurarna väger under 200 gram och öronkuddarna är överdragna med både memory-skum och konstläder. Du kan därför lugnt utgå från att de sitter behagligt, även om du använder dem i många timmar.

Trådlös anslutning ger större frihet
Slipp sladdar och utnyttja den nyvunna friheten tack vara Bluetooth. Med en klass 1 Bluetooth enhet har du en räckvidd på upp till 50 meter, och du kan dessutom koppla dina BackBeat GO 810 hörlurar till två enheter samtidigt.

Njut av musik hela dagen utan att tänka på lågt batteri. BackBeat GO 810 levererar en kapacitet på upp till hela 28 timmars musik och 22 timmar med aktiv brusreducering igång. Du kan på bara 10 minuter tanka upp till hela 3 timmars trådlös musik. Och om du plötsligt står helt utan ström, kan du förstås lyssna vidare utan batteri med en medföljande 3,5 mm jack kabel.

Enkla att använda och ta med
Du kan naturligtvis styra både musik och ljud direkt på hörlurarna, och med en inbyggd mikrofon kan du förstås ta emot samtal från mobilen.

Du får dessutom en skyddande förvaringspåse med i paketet, där du kan lägga hörlurar och sladdar, så att du alltid har det hela på plats. Hörlurarna kan dessutom enkelt klappas ihop, så att de tar minimalt med plats när du vill packa ner dem och ta med när du är i farten.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.