Plantronics BackBeat PRO 2

1 995,00 kr 1 596,00 kr
Ej i lager
SKU
207110-05

Plantronics BackBeat PRO 2 levererar ett fantastiskt ljud och den funktionalitet du känner igen från ett BackBeat headset, men nu i en bättre och mer kompakt design. Det betyder både större komfort och bättre utseende, så du kan utan problem njuta av trådlös musik i världsklass var du vill, när du vill.

Upplev ljud med stil
Plantronics BackBeat PRO 2 är ett upplagt headset för dig som vill fördjupa dig i ditt ljud utan att kompromissa med varken stil eller komfort. Headsettet sitter solitt över dina öron med mjuka öronkuddar och huvudbygel i behagligt konstläder. Plantronics har reducerat storleken från föregångaren med 35 procent, så du får samma klara ljud och användbara funktioner men i ett mer kompakt och komfortabelt paket - det väger endast 289 g.

Headsettet har en inbyggd Smart Sensor, som automatiskt startar eller pausar musiken, när du tar det av och på. Du kan också svara på telefonsamtal automatisk på samma sätt. Du kan styra ljudstyrkan, hoppa över låtar, starta och pausa musiken och svara på samtal på headsettet. Som en bonus kan du höra allt från din omgivning med en enkel knapptryckning, som skruvar ner ljudet i hörlurarna och istället startar en mikrofon utanpå.

Fördjupa dig i musiken
BackBeat PRO 2 har inbyggd aktiv brusreduktion, som blockerar ännu mer buller utifrån. Det ger dig ytterligare ett lager av skydd, när du hellre vill höra musik än pendeltåg, bilbuller eller flygmotorer. Du kan själv välja att slå på och av, om du t ex föredrar att lyssna på musik utan eller om batteriet är på väg att ta slut.

Hörlurarna är av exceptionell HiFi-kvalitet och ger en stabil och balanserad ljudbild i både bas, mellantoner och diskant, så du får fyllig musik i ren form. Den inbyggda aptX-teknologin ser till att du mottar ljudet i hög kvalitet, så att du inte mister några nyanser när du lyssnar via Bluetooth. Teknologin ser dessutom till att du inte upplever förseningar i ljudet, när du ser film och video eller spelar spel.

Inget sladdtrassel
Headsettet är 100 % trådlöst med klass 1 Bluetooth. Det betyder en räckvidd på upp till 100 m, vilket ger dig stora möjligheter att låta mobilen ligga kvar på bordet, när du själv går runt i hemmet. Med Multipoint teknologi kan du koppla dig mot två enheter samtidigt, så att du snabbt kan ta emot telefonsamtal med headsettet, medan du ser film på din tablet.

Batteritiden är på upp till hela 24 timmars användande och 21 dagars standby, och med DeepSleep kan du låta headsettet ligga i upp till 6 månader, utan att batteriet dör. Om batteriet är på väg att ta slut, eller om du sitter på flyget, kan du utan problem byta ut Bluetooth ljudet med ett 3,5 mm jack, som ger dig samma utmärkta ljud utan att använda ström. Efter 3 timmars uppladdning är BackBeat PRO 2 redo att leverera dina trådlösa musikupplevelser i full styrka igen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.