Plantronics BackBeat PRO 2 SE

2 995,00 kr 2 396,00 kr
Ej i lager
SKU
207120-05

Plantronics BackBeat PRO 2 SE ger dig den ultimata trådlösa friheten till musik och samtal på din mobiltelefon, när du vill fördjupa dig hemma, på arbetet eller i farten. Med en kompakt design, stor komfort, rikt musikljud, motståndskraftigt reseetui och lång batteritid har du din perfekta ljudpartner till vardag och resor.

Upplev ljud med stil
Plantronics BackBeat PRO 2 SE ger dig ljud, komfort och hållbarhet för att kunna njuta av musik utan störningar, var du vill och när du vill. De stora, mjuka öronkuddarna i Memory Foam och konstläder sätter sig stabilt och behagligt runt om dina öron och utestänger oljud utan att bli för påträngande. Med en reducerad storlek på hele 35 procent i förhållande till föregångaren och en vikt på endast 289 g kan du bära headsettet med lätthet och stil, och du får precis samma utmärkta ljud och en rad funktioner.

Smart Sensor teknologin startar musiken och sätter den på paus, när du tar av och på headsettet. Med en inbyggd mikrofon kan du också svara i telefonen och föra samtal av hög ljudkvalitet. Med utvidgad kontroll på headsettet kan du både styra ljud och samtal med enkla och lätta beröringar, så att du inte behöver sträcka dig efter mobilen varje gång. Mikrofonen ger dig som en bonus möjlighet att höra världen utanför med ett tryck på en knapp, så att du inte missar några utrop på flygplatsen eller tågstationen.

Fördjupa dig i musiken
BackBeat PRO 2 SE blockerar effektivt med sin aktiva bullerreduktion det envisaste bakgrundsljuden. Du slipper bli störd av pendeltåg, bussar eller flygmotorer, när du sjunker ner i din favoritserie eller musik. Du kan med ett enkelt tryck stänga av och på bullerreduktionen så att du kan spara på batteriet, eller om du befinner dig nånstans där du inte behöver den.

Hörlurarna ger dig en imponerande balanserad ljudbild med fokus på alla detaljer i musiken. Basen är närvarande med en märkbar kraft utan att bli överväldigande, och diskanten ger en nyanserad bild, som öppnar vilken musik som helst utan att skära i öronen. Inbyggd aptX-teknologi gör att hörlurarna kan ta emot ett bättre ljud än du kan föreställa dig över Bluetooth, och den ser samtidigt till att du inte upplever förskjutningar när du ser film eller spelar spel på din mobil eller tablet.

Total trådlös frihet
Med inbyggt Klass 1 Bluetooth ger detta Plantronics headset dig den största räckvidden du kan uppleva, med upp till 100 meters rörelsefrihet. Du kan dessutom koppla det till två enheter samtidigt med Multipoint teknologin, så att du lugnt kan svara i telefon, medan du ser på film eller spelar spel på din tablet. Med upp till 24 timmars aktiv batteritid och 21 dagars standby kommer du sällan stå utan ström mitt i din favoritlåt, men om det skulle hända, eller om du sitter på flyget, kan du med lätthet koppla in 3,5 mm jackkabeln och lyssna vidare utan att använda någon ström. Med DeepSleep kan du till och med låta headsettet ligga i upp till ett halvår, utan att det drar på batteriet. Och på bara 3 timmar är det fulladdat igen.

BackBeat PRO2 SE levereras med ett smart och hållbart hardcase reseetui, som klarar vilket tryck som helst från bagageluckor, klämda väskor och andra utmaningar. Du kan med ro i sinnet packa ner ditt headset när du är på språng, så att du är redo att uppleva musiken trådlöst i högsta kvalitet, var du än är i världen.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.