Plantronics BackBeat PRO+

3 995,00 kr 3 196,00 kr
Ej i lager
SKU
204800-05

Plantronics BackBeat PRO+ tar din musikupplevelse med till datorn. Du får ett överlägset ljud från ett välkänt headset för mobil och tablet, plus en USB-dongel med Bluetooth till din PC, så du kan streama musik och spela spel med ett välkänt Plantronics. Du kan vara kopplad till två enheter samtidigt.

Plantronics BackBeat PRO+ har utgått. Se andra musikhedsets här.

Fantastiskt ljud och komfort
Plantronics BackBeat PRO+ levererar ett suveränt musikljud hela vägen runt. Den djupa basen ger en fyllighet som underbygger detaljerna i mellantonen och diskanten, så att du får en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Det fantastiska ljudet understöttas av en total komfort, som sluter in dig i en egen sfär utan att du känner dig instängd. aptX-standarden ger dig ett enormt detaljerat ljud med Bluetooth, samtidig som den eliminerar all fördröjning när du ser film - ljud och bild är helt synkroniserade.

Öronkuddarna är mjuka och tjocka och packar försiktigt in dina öron, medan du kan justera den förstärkta huvudbygeln, så att headsettet sitter solitt och behagligt på huvudet. Med Active Noise Cancel kan du sortera bort ännu mer bakgrundsstök, så tåg, bil, buss och flyg låter som en tyst viskning, medan du njuter av musikljud av toppkvalitet.

Komplett kontroll över både mobil och PC
Med Bluetooth slipper du besvärliga sladdar. BackBeat PRO+ har inbyggt Klass 1 Bluetooth, som ger dig upp till 100 meters förbindelse, så att du verkligen upplever den trådlösa friheten. Med på köpet får du en USB-dongel med Bluetooth till PC, så att du kan njuta av musik, samtal och spel - inte bara på mobilen, men även på datorn.

Med Multipoint teknologin kan du koppla ditt BackBeat headset till två enheter på samma gång. Så om telefonen ringer medan du sitter vid din PC, kan du utan problem svara med headsettet och byta tillbaka till datorn när du lägger på. Med både inbyggd samtalskontroll och musikstyrning, kan du styra både samtal och ljud utan att behöva ta upp mobilen ur fickan eller sträcka dig efter musen.

Med en batteritid på hela 24 timmar och 21 dagars standby kommer du sällan att stå utan ström. Om det ändå skulle råka hända, eller om du har mobilen på flight mode, kan du enkelt och smidigt byta till 3,5 mm kabel, så kan du lyssna vidare utan att använda någon ström. En enkel uppladdning tar bara tre timmar, och med DeepSleep kan du lägga bort headsettet i upp till ett halvår, utan att batteriet tar slut.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.