Fler bilder

Plantronics Blackwire 3210

449,00 kr ( 359,20 kr. Exkl. moms )

Plantronics Blackwire 3210 ger dig allt det bästa från ett professionellt PC headset till ett bra pris. Du får Plantronics sublima signaturljud, en mikrofon med ett effektivt brusfilter och intuitiv samtalskontroll.

Blackwire C3210 är certifierat för Skype for Business

Brand: Plantronics

Availability: På lager

Varunummer: 209744-101
Color:

Beskrivning

Detaljer

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3210 är perfekt för dig som önskar ett enkelt, användarvänligt och hållbart headset för din PC-telefoni, som ger mer värde för pengarna. Koppla det via USB och njut av goda samtal av hög kvalitet.

Med bredbandsljud, digital ljudbehandling och brusreducerande mikrofon ser headsettet till att göra dig både klar och tydlig i luren, när du talar med andra över telefon på din dator. SoundGuard teknologin skyddar dig ytterligare mot skadliga oljud på linjen, så att du i lugn och ro kan tala i telefon genom hela arbetsdagen.

Den dynamiska equalizern ser dessutom till att automatisk ställa in ditt Blackwire headset efter, om du använder det till ljudstreaming eller samtal. Du får därför alltid den bästa ljudupplevelsen, oavsett om det är musik eller telefoni.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Den mjuka skumkudden på Blackwire 3210 är designad för att sitta behagligt och snyggt på örat, så att du kan höra samtalet ordentligt utan att känna för mycket tryck. Designen låter ditt andra öra vara fritt, så att du också kan hålla dig orienterad om vad som sker i lokalen runt omkring dig.

Du kan enkelt styra samtalet med den intuitiva kontrollfunktionen, som du finner på ledningen. Med ett enkelt tryck på en knapp kan du svara på samtal och lägga på, medan du kan sätta mikrofonen på mute och reglera ljudnivån så att den passar dig.

Huvudbygeln är gjord av lätt metall, och Blackwire C3210 väger i sig själv mindre än 90 gram. Materialen håller för att du tar på och av headsettet många gånger under hela din arbetsdag.

Blackwire C3210 är certifierat för Skype for Business

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.