Plantronics Blackwire C215

395,00 kr 316,00 kr
Ej i lager
SKU
205203-02

Plantronics Blackwire C215 är ett flexibelt och säkert headset till ett bra pris, när du behöver en snabb och smidig förbindelse till både din mobil eller tablet. Med ett universellt 3,5 mm jackstick och kontroll på sladden är du redo att snabbt ansluta, oavsett var och när du vill. 

Framför allt flexibelt
Plantronics Blackwire C215 ger dig den flexibilitet som kan göra dig både mer effektiv och kundorienterad, när du ska ringa och svara i telefon. Du kan snabbt och enkelt föra dina mobilsamtal utan händerna, och ge kunder och kolleger ett professionellt och klart ljud under samtalet. Den lätta designen är hopvikbar, och du kan utan problem ha ditt headset med i farten, så att du är redo att ta emot samtal, oavsett var i världen du befinner dig.

Goda samtal till ett bra pris
Trots det blygsamma priset innehåller Plantronics Blackwire 215 ett överraskande bra ljud. Mikrofonen levererar en effektiv brusdämpning, så du hörs tydligare i luren, och din omgivning blir bortfiltrerad. Med intuitiv kontroll på ledningen kan du enkelt både besvara dina mobilsamtal och lägga på. Den tunna huvudbygeln med mjuka öronkuddar gör Blackwire behagligt att ha på medan du talar i telefon.

Mer information
Headset förbindelse 3.5mm jack

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.