Plantronics Blackwire C435

795,00 kr 636,00 kr
Ej i lager
SKU
85800-05

Plantronics Blackwire C435 gör din PC-telefoni professionell med en diskret design. Det fungerar automatiskt till PC via USB, och du kan själv bestämma om du vill bära det på ett eller bägge öron. Det är perfekt för bl a videokonferenser.

Ditt diskreta headset
Plantronics Blackwire C435 är ett diskret headset för PC telefoni som sitter behagligt bakom örat. Du slipper huvudbåge, och med en modulär design kan du själv välja om du vill ha det på ett öra eller båda. Diskretionen gör att det är perfekt för videokonferenser. Ett medföljande reseetui gör att du kan ta med headsettet överallt. Med Plug & Play fungerar det direkt när du kopplar det till vilken dator som helst.

Professionellt ljud till en billig peng
Blackwire C435 ger dig fullt professionell samtalskvalitet. HD Voice ger dig tillsammans med Digital Sound Processing ett kristallklart ljud i alla samtal. Noise Cancel filtrerar bort oljud och brus från omgivningen, och SoundGuard teknologin skyddar dig mot höga ljud i högtalarna. Dynamic EQ justerar automatiskt ljudet, beroende på om du pratar i telefon eller streamar musik.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.