Plantronics Blackwire C520-M

995,00 kr 796,00 kr
Ej i lager
SKU
88861-02

Plantronics Blackwire 520-M är skräddarsytt för att göra din PC-telefoni över Lync enkel och effektiv. Ditt ljud justeras automatiskt efter om du talar i telefon eller lyssnar på musik, och du besvarar samtal automatiskt bara genom att bara ta på dig headsettet.Blackwire C520-M är certifierat för Skype for Business och Lync

Gör dig mer effektiv
Plantronics Blackwire C520-M är ett effektivt och komfortabelt headset till Skype for Business. Två hörlurar med HiFi-ljud ger dig en perfekt multimedieupplevelse och låter dig fokusera fullt ut på dina samtal. Smart Sensor teknologin besvarar dina samtal automatiskt när du tar på dig headsettet, och du kan enkelt växla mellan samtal och musik med kontrollen på sladden. Ta ditt Blackwire 510-M headset med dig i ett praktiskt etui, och koppla på det överallt med hjälp av Plug & Play.

Professionella samtal, överlägset ljud
Blackwire C520-M ger dig alla de funktioner, som får dina kunder att uppleva den fullt professionella Skype for Business samtalskvaliteten. HD Voice och Digital Sound Processing ger dig ett kristallklart ljud, och Noise Cancel ser till att blockera oönskat buller från din omgivning. SoundGuard teknologin skyddar dig mot höga ljud. Streama ljud i full HiFi-kvalitet, och när du ska tala i telefon, optimerar C520-M själv ljudinställningarna automatiskt för att ge dig det bästa samtalsljudet.

Blackwire C520-M är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.