Plantronics Blackwire C710

1 395,00 kr 1 116,00 kr
Ej i lager
SKU
87505-02

Plantronics Blackwire C710 är ett unikt headset, som på bästa sätt kombinerar USB till PC, med Bluetooth till mobiltelefon. Du får samtidigt alla intuitiva funktioner, som låter dig kontrollera samtal och ljud direkt på headsettet, så att din arbetsdag blir ännu mer effektiv.

Till kontoret och i farten
Plantronics Blackwire C710 fungerar med både PC via USB och mobil via Bluetooth. Öronkudden i mjukt konstläder gör Blackwire 710 perfekt för långa stunder med headsettet på, och du kan med Bluetooth vara trådlös på språng. Du kan enkelt styra både samtal och ljud med en kontroll på sladden, och med Smart Sensor teknologi behöver du bara ta på dig headsettet för att besvara dina uppringningar. Blackwire C710 kommer med ett smart reseetui, så du kan alltid ha det med dig.

Fullt professionell samtalskvalitet
Blackwire C710 ger dig alla de funktioner, som får dina kunder att uppleva den fullt professionella samtalskvaliteten. HD Voice och Digital Sound Processing ger dig ett kristallklart ljud. Noise Cancel ser till att blockera oönskat buller från din omgivning, och SoundGuard teknologin skyddar dig mot höga ljud genom hörluren. Dynamic EQ justerar ljudet automatiskt, beroende på om du talar i telefon eller streamar ljud.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.