Plantronics Blackwire C710-M

1 395,00 kr 1 116,00 kr
Ej i lager
SKU
87505-01

Plantronics Blackwire C710-M kombinerar på bästa vis USB till Lync på PC, med Bluetooth till mobiltelefon. Därför behöver du bara använda ett headset till all din telefoni under hela arbetsdagen.

 

Blackwire C710-M är certifierat för Skype for Business och Lync

Till kontoret och i farten
Plantronics Blackwire C710-M är ett fullt professionellt Skype for Business- certifierat headset med USB-sladd till PC och trådlös förbindelse till mobil. Öronkudden i mjukt konstläder gör det perfekt till långa arbetsdagar på kontoret, och du kan på nolltid dra ur sticket och ta mobilsamtal trådlöst på språng. Du kan enkelt styra både samtal och ljudstyrka med en kontroll på sladden, och med Smart Sensor teknologi kan du bara ta på dig headsettet för att ta emot dina samtal. Blackwire C710-M kommer med ett smart reseetui, så du kan alltid ha det med dig.

Fullt professionell samtalskvalitet
Blackwire C710-M ger dig all den funktionalitet som krävs för att dina kunder ska uppleva den professionella ljudkvaliteten. HD Voice och Digital Sound Processing ger dig ett klart och tydligt ljud. Noise Cancel blockerar oönskat brus från din arbetsmiljö, och SoundGuard teknologin skyddar din hörsel mot höga ljud. Dynamic EQ justerar ljudnivån automatiskt, beroende på om du pratar i telefon eller streamar musik.

Blackwire C710-M är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.