Plantronics Blackwire C720

1 495,00 kr 1 196,00 kr
Ej i lager
SKU
87506-12

Plantronics Blackwire C720 kombinerar på bästa vis USB till din PC med Bluetooth till din mobiltelefon. Du kan kontrollera samtal och ljud på alla enheter, och med HiFi har musik och samtal aldrig låtit bättre.

För ditt professionella liv
Plantronics Blackwire C720 är headsettet för både din PC och mobil med USB och Bluetooth. Öronkuddar i mjukt konstläder och det smarta reseetuiet gör Blackwire 720 perfekt för både kontoret och när du är på språng. Du kan enkelt styra både samtal och ljudstyrka med kontrollen på sladden, och med Smart Sensor teknologi behöver du bara ta på headsettet för att svara i telefonen. Det är ett enkelt headset av hög kvalitet för ditt professionella liv.

Överlägset ljud för samtal och musik
Blackwire C720 ger dig alla de funktioner, som får dina kunder att uppleva en fullt professionell samtalskvalitet. HD Voice och Digital Sound Processing ger dig en kristallklar och naturlig röståtergivning. Noise Cancel ser till att blockera oönskat ljud från din omgivning, och SoundGuard teknologin skyddar dig mot höga ljud. HiFi ljud i hörlurarna ger dig en fantastisk musikupplevelse, och när du ska tala i telefon, byter Dynamic EQ automatiskt ljudinställningarna för att ge dig det optimala samtalsljudet.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.