Plantronics Blackwire C725

1 995,00 kr 1 596,00 kr
Ej i lager
SKU
202580-01

Plantronics Blackwire C725 är ett USB headset för PC, som inte bara ger dig det bästa HiFi ljudet. Det ger dig också den bästa brusreduceringen, så att du kan tala med dina kunder i alla arbetsmiljöer.

Större fokus utan störningar
Blackwire C725 är topprodukten i Blackwire serien. Det är perfekt för dig, som sitter i en stökig miljö och har behov av professionell samtalskvalitet och fokus på eget arbete. Med Active Noise Cancel kan du utestänga oljuden och undgå att bli störd av medarbetare eller kontorsutrustning. Med Smart Sensor teknologi kan du besvara samtal genom att ta på headsettet, eller sätta musiken på paus genom att ta av det. Vik ihop headsettet och lägg det i det läckra reseetuiet, och ta det med överallt.

Samtal och ljud i centrum
HD Voice, Digital Signal Processing och Noise Cancel ger dig ett helt naturligt och tydligt röstljud i samtalet, och med SoundGuard är du helt skyddad mot höga ljud. HiFi hörlurarna har en enorm ljudåtergivning, som gör både musik och röster till en fröjd att höra på. Samtalsstyrning på ledningen och Dynamic EQ gör, att du enkelt kan skifta mellan musik och telefonsamtal utan att kompromissa med kvaliteten.

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.