Fler bilder

Plantronics Blackwire C725-M

1 495,00 kr ( 1 196,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics Blackwire C725-M ger dig inte bara bästa HiFi ljud till dina Lync samtal. Det ger dig också den bästa brusreduceringen med Active Noise Cancel. Så nu kan du tryggt tala med dina kunder även i de mest stökiga omgivningarna.

 

Blackwire 725-M är certifierat för Skype for Business och Lync.

Brand: Plantronics

Availability: På lager

Varunummer: 202581-01
Color:

Beskrivning

Detaljer

Större fokus utan störningar
Blackwire C725-M är topprodukten i Blackwire serien och är certifierat för Skype for Business. Det är perfekt för dig, som sitter i en stökig miljö och har behov av professionell samtalskvalitet och fokus på eget arbete. Utestäng oljud med Active Noise Cancel, och undgå att bli störd av medarbetare eller kontorsutrustning. Med Smart Sensor teknologi kan du besvara samtal genom att ta på headsettet, eller sätta musiken på paus genom att ta av det. Vik ihop headsettet och lägg det i det läckra reseetuiet, och ta det med överallt.

Samtal och ljud i centrum
HD Voice, Digital Signal Processing och Noise Cancel ger dig ett helt naturligt och tydligt röstljud i samtalet, och med SoundGuard är du helt skyddad mot höga ljud. HiFi hörlurarna har en enorm ljudåtergivning, som gör både musik och röster till en fröjd att höra på. Samtalsstyrning på ledningen och Dynamic EQ gör, att du enkelt kan skifta mellan musik och telefonsamtal utan att kompromissa med kvaliteten.

Blackwire 725-M är certifierat för Skype for Business och Lync.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.