Plantronics Calisto 610

795,00 kr 636,00 kr
Ej i lager
SKU
201859-01

Plantronics Calisto 610 är den lilla och lätta konferenstelefonen med säker och enkel USB-förbindelse till din PC. Den ger dina telefonmöten högsta ljudkvalitet, och du kan enkelt packa ihop den och sen sätta upp den överallt. Den får ström direkt från din PC och är därför inte beroende av strömkabel.

Håll möte överallt
Plantronics Calisto P610 är en liten och lätt konferenstelefon med säker och enkel USB-förbindelse till din PC. Den får ström direkt genom USB-anslutningen och kräver därför inte någon stickkontakt i närheten. Med Plug & Play fungerar den med detsamma, utan att du behöver göra något själv - utöver att koppla din Plantronics speakerphone till datorn. Den levereras med ett mjukt reseetui, så att du smidigt och säkert kan packa ner den under transport.

Med 360° ljud och mikrofoner i flera riktningar kan du sätta upp den överallt och hålla möten i högsta HD Voice kvalitet med upp till 4 deltagare i rummet. Noise Cancel dämpar allt oljud från projektorer och datorer, så att vartenda ord blir helt tydligt. Den inbyggda digitala ljudbehandingen förhindrar avbrott och eko, så att du och dina kolleger alltid hörs tydligt under hela samtalet.

Med en inbyggd panel kan du både ta emot samtal och lägga på, samt justera ljudstyrkan och sätta mikrofonen på mute, även om datorn är utom räckhåll.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.