Plantronics Calisto 610-M

849,00 kr 679,20 kr
Ej i lager
SKU
201859-02

Plantronics Calisto 610-M är en liten och lätt konferenstelefon med säker och smidig USB-förbindelse till din dator. Den integreras automatiskt med din Lync på PC, så att du får ut det mesta av dina telefonmöten. Du kan enkelt packa ihop den och sen sätta upp den på nolltid.

 


Plantronics Calisto 610-M är certifierad för Skype for Business och Lync.

Håll möte överallt
Plantronics Calisto 610-M är en fantastisk transportabel konferenstelefon speciellt designad för Skype for Business och Lync. Med Plug&Play kan du ta din P610-M med dig överallt och använda den på vilken dator som hels utan att behöva tänka på installation - du kopplar bara på den via USB. Eftersom den drar ström genom ditt USB-stick, behöver du ingen strömkontakt i närheten. Packa ner den i ett medföljande reseetui för extra skydd under transport.

Med 360° ljud och omni-direktionella mikrofoner kan du hålla möten i högsta HD Voice kvalitet överallt. Med inbyggd brusreduktion bortfiltrerar din Plantronics speakerphone automatiskt oljud från t ex fläktar, projektorer och annat störande larm i din omgivning. Den inbyggda digitala ljudbehandlingen reducerar både eko och avbrott, så att samtalet blir smidigt och begripligt för alla parter.

Du kan enkelt styra samtalet direkt på din konferenstelefon, så att du utan att behöva sträcka dig efter din dator både kan svara i telefonen, lägga på, sätta mikrofonen till mute, och justera ljudstyrkan.

Plantronics Calisto 610-M är certifierad för Skype for Business och Lync.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.