Plantronics Calisto 620

1 195,00 kr 956,00 kr
Ej i lager
SKU
86700-02

Plantronics Calisto 620 är en liten och lätt speakerphone, som du snabbt och enkelt kan koppla till PC och mobil via Bluetooth, och hålla dina telefonmöten i högsta ljudkvalitet. Med en batteritid på upp till 7 timmar kan du enkelt ta den med dig överallt, utan att du behöver oroa dig över ström.

Snabb förbindelse med solitt ljud
Plantronics Calisto P620 är en liten och lätt konferenstelefon, som du snabbt och enkelt kan använda till din mobiltelefon och softphone. Calisto 620 använder Bluetooth till förbindelse, så du klarar dig helt utan sladdar. Sätt Bluetooth donglen i din PC för att njuta av stabila och trådlösa konferenssamtal via din dator, eller koppla din speakerphone direkt till mobilen via Bluetooth förbindelsen. Med upp till 10 meters räckvidd har du en fantastisk frihet att sätta din Calisto där den allra bäst fångar vad som blir sagt.

Du kan sätta upp den var som helst och hålla möten av högsta HD Voice kvalitet med 360° ljud, och mikrofoner som spelar in från alla håll. Noise Cancel tar bort oljud från människor och elektronik i rummet, så att samtalet hörs tydligt. Den digitala ljudbehandlingen gör alla röster rena och tydliga, och den reducerar samtidigt både avbrott och eko på linjen, så att samtalen blir smidigt och lätt. 620 fungerar utmärkt för upp till 4 personer i lokalen.

Håll dina möten överallt
Calisto är den mest flexibla och transportabla speakerphone du kan föreställa dig. Med sin batteritid på upp till 7 timmars aktivt användande kan den lätt följa med dig igenom hela din arbetsdag - oberoende av hur mobil du behöver vara. Koppla den smidigt till din smartphone eller PC överallt, och den är redo att hantera dina samtal till perfektion. Sätt din Bluetooth dongle i den lilla magnetiska fickan i konferenstelefonen och packa ner dem i det medföljande etuiet för en smidig och säker transport.

Använd panelen på speakerphonen för att enkelt svara på samtal och lägga på, samt justera ljudstyrkan och sätta mikrofonen till ljudlöst. Det gör dig klar till att snabbt styra dina samtal, utan att du behöver befinna dig vid din dator, eller ens ta upp mobilen ur fickan.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.