Plantronics Calisto 620-M

1 195,00 kr 956,00 kr
Ej i lager
SKU
86701-02

Plantronics Calisto 620-M är en liten och lätt speakerphone med Bluetooth, som du snabbt kan koppla till din Skype for Business på PC eller mobil. Med upp till 7 timmars aktivt batteri kan du enkelt ta den med dig, när du snabbt behöver sätta upp ett telefonmöte, var du än är.

 

Plantronics Calisto 620-M är certifierad för Skype for Business och Lync.

Smidig förbindelse med stabilt ljud
Plantronics Calisto P620-M är en kompakt, trådlös speakerphone, som du snabbt och enkelt kan koppla till både PC och mobil. Sätt den lilla Bluetooth dongeln i datorn eller förbind direkt till din mobil och njut av en lång trådlös räckvidd, så att du kan sätta din konferenstelefon där den bäst fångar din röst. Med Plug & Play behöver du inte tänka på installationer - den fungerar automatiskt, direkt.

Med 360° ljud och mikrofoner fångar Plantronics Calisto 620-M, allt som blir sagt i rummet, oavsett var du sitter. Du kan dessutom klart och tydligt höra, vad som blir sagt i den andra änden. Brusreduktion tar bort störande ljudkällor som elektronik och småprat, så att det bara är rena röster som går igenom till mottagaren. Digital ljudbehandling ser dessutom till att förhindra avbrott och eko, så att samtalen kan flyta på så smidigt som möjligt. Calisto är den perfekta konferenstelefonen för små möten, med upp till 4 personer.

Håll dina möten överallt
Du får med Plantronics Calisto den flexibilitet du behöver, när du snabbt ska sätta upp ett telefonmöte, oavsett var du befinner dig. Den kan lätt packas ner i ett medföljande reseetui, och med en batteritid på upp till 7 timmars aktivt bruk kan du lätt använda den i flera arbetsdagar på en enkel uppladdning. Sätt den till en smartphone eller PC var som helst, eftersom den varken tar plats eller kräver ytterligare installation.

Med en inbyggd panel kan du styra både samtal och ljud utan att behöva använda varken din PC eller mobil. Du kan snabbt både besvara samtal och lägga på, sätta mikrofonen på ljudlöst och skruva upp och ner for ljudstyrkan.

Plantronics Calisto 620-M är certifierad för Skype for Business och Lync.

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.