Plantronics Calisto 7200

2 275,00 kr 1 820,00 kr
Ej i lager
SKU
207913-01

Plantronics Calisto 7200 är en liten, transportabel speakerphone, som du snabbt och enkelt kan koppla till din PC eller mobil, när du ska ha flera personer med i samtalet. Med sin inbyggda 360° mikrofon och högtalare, är alla inom en tre meters radie med.


Plantronics Calisto 7200 är certifierad för Skype for Business och Lync.

Snabba telefonmöten av hög kvalitet
Plantronics Calisto 7200 är en enkel och användarvänlig konferenstelefon av toppkvalitet, för dig som snabbt och smidigt vill kunna dela ett telefonsamtal med flera i din närhet. Du kan ansluta de till din dator eller mobil i ett nafs via USB eller Bluetooth, och med Plug&Play fungerar den direkt när du kopplat på den.

Fyra inbyggda riktningsbestämda MEMS mikrofoner ser till att fånga allt som blir sagt i lokalen inom tre meters avstånd. Bredbandsljud och digital ljudbehandling ser till att hålla samtalet skarpt, utan at ni upplever brus, avbrott eller eko. Högtalaren sitter på toppen av konferenstelefonen och levererar ett klart och tydligt samtalsljud, så att alla i lokalen är med.

Lätt att styra och ta med
En intuitiv kontrollpanel gör det enkelt för dig att styra samtalet och ljudstyrkan med ett enkelt tryck. Skruva upp och ned, svara och lägg på, eller sätt mikrofonen på ljudlös med en enkel beröring.

Calisto 7200 är lätt att ta med, när du är på språng. Med en batteritid på över 6 timmars aktivt användande, har du tillräckligt med ström till alla viktiga telefonmöten. Speakerphonen har dessutom ett stark skydd mod damm och regn, så du behöver inte vara nervös, om du tar den med ut. Med en vikt på endast 270 g är den både liten och lätt i väskan.

Du kan också snabbt be konferenstelefonen om att glömma alla parade Bluetooth enheter, om du upplever besvär med att koppla den till en ny enhet. På så vis kan du alltid ta fram den, oavsett vems telefon den ska kopplas till.

Genom att använda den inbyggda låsmekanismen kan du också skydda din Calisto speakerphone från att försvinna från konferensrummet.

Calisto 7200 är certifierad för Skype for Business och Lync

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.