Plantronics Elara 60 E

8 975,00 kr 7 180,00 kr
Ej i lager
SKU
212952-419

Kommer snart! Förväntad ankomst medio Q3 2019


forudbestil

Stärk samarbetet
Plantronics Elara 60 E är en innovativ mobilstation för dig, som använder mobiltelefonen till din professionella kommunikation och samarbete. Koppla din smartphone till stationen och förbättra samtalen ännu mer med automatisk anslutning till dit Plantronics headset och förbättrad samtalsstyrning.

Mobilstationen är lätt att installera, du behöver ingen service och inga extra kablar. Du kopplar in den, parar din mobiltelefon, och så är du redo att sätta igång. Det är enkelt, sparar tid och ger dig större utrymme vid skrivbordet.

Elara 60 E är kompatibelt med Microsoft Teams, och du kan med ett enkelt tryck på en knapp starta upp och snabbt sätta upp bl a videomöten och konferenssamtal. Eller så kan du kan styra dina samarbetsverktyg via Microsoft Cortana röststyrning.

Den enda telefonen du behöver
Med Plantronics Elara 60 E behöver du ingen annan telefon än din smartphone. När du kopplar in mobiltelefonen, förvandlar du den till en fast telefon på ditt skrivebord, med alla de fördelar det innebär. Du kan snabbt ringa ut, justera ljudstyrkan och mycket annat, och du kan välja att ansluta en lång rad Plantronics headsets direkt, så att du alltid är redo för samtal, när telefonen ringer. Elara 60 fungerar med alla Plantronics Voyager och Blackwire headset.

Du kan dessutom hålla din telefon konstant uppladdad med laddningssladden. Sätt den mellan mobilstationen och din smartphone, och du står aldrig utan ström.

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.