Plantronics EncorePro HW510

1 105,00 kr 884,00 kr
I lager
SKU
89433-02
   

Plantronics EncorePro HW510 ger dig en extrem hållbarhet och överlägset ljud, när du talar med kunder över fast telefon. Detta headset är perfekt för call centers eller för kontorsmedarbetaren som talar mycket i telefon under arbetsdagen.

Marknadens mest hållbara headset
Plantronics HW510 är byggt för att hålla för allt du utsätter det för, när du talar i fast telefon på call center eller kontor. Med sina lasersvetsade leder och aluminiummaterial i flyg-kvalitet kan du utan problem ta headsettet av och på och tala hela dagen, utan att slita på det. Med en vikt på endast 52 gram är det också bland de lättaste headsets på marknaden. Öronkudden i konstläder säkrar dig en behaglig passform. Du kan med det andra örat fritt behålla överblicken över din omgivning, medan du talar med kunden i telefon.

Ett sublimt samtalsljud
Ge dina kunder nöjet av ett sublimt samtalsljud. Plantronics EncorePro 510 är redo att ge dig ljudkvalitet i HD Voice, som gör att du låter helt naturlig i luren. Du kan fritt justera den flexibla mikrofonarmen till att sitta perfekt, så att den fångar upp mest möjligt av din stämma. Bruseliminering i mikrofonen säkrar, att kunden bara hör dig, och samtalet flyter smidigt och utan störningar. Du är skyddad mot skadligt oljud med hjälp av SafeGuard teknologin, som tar bort höga ljud från samtalet, innan de når ditt öra.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.