Plantronics EncorePro HW520

1 171,00 kr 936,80 kr
I lager
SKU
89434-02
   

Plantronics EncorePro HW520 levererar med sin långa hållbarhet och sitt sublima ljud de perfekta förutsättningarna för goda kundsamtal över fast telefon på call centret eller kontoret.

Marknadens mest hållbara headset
Plantronics HW520 håller för vad som helst, när du använder det till fast telefon på call center eller kontor. Med lasersvetsade leder och aluminiummaterial av högsta kvalitet kan du utsätta det för hårt slitage hela dagen utan att slita ut det, så att du kan fokusera på dina samtal. Med en vikt på endast 52 gram och öronkuddar i konstläder är du garanterad en behaglig passform och komfort. Den goda designen med två hörlurar ger dig möjlighet att blockera ut din omgivning, och du kan koncentrera dig på kunden i luren.

Ett sublimt samtalsljud
Ge dina kunder en positiv upplevelse av sublimt samtalsljud. Plantronics EncorePro 520 ger dig en överlägsen HD Voice ljudkvalitet, som fångar upp ännu mer av din stämma än vad du är van vid. Den flexibla mikrofonarmen kan justeras till att sitta perfekt där den fångar mest möjligt av det du säger. Kunden hör bara dig, eftersom bruseliminering i mikrofonen tar bort alla bakgrundsljud. Det ger smidiga och störningsfria samtal. SafeGuard teknologin tar bort höga ljud i luren innan de når ditt öra, så du är skyddad mot hörselskador, även om du talar i flera timmar varje dag.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.