Plantronics EncorePro HW710

1 331,00 kr 1 064,80 kr
I lager
SKU
78712-102
   

Plantronics EncorePro HW710 levererar bästa möjliga headset, så att du kan leverera bäst möjligt till kunden. Koppla till fasta telefonen och upplev en ny standard inom komfort, hållbarhet och exceptionellt ljud. Perfekt för dig som har mycket kundkontakt.

 

Upplev en ny standard inom komfort
Plantronics HW540 bryter barriärerna för komfort och hållbarhet, när du vill skämma bort ditt företag med det bästa headsettet. Det ger er goda möjligheter att erbjuda den bästa servicen för era kunder, över fast telefon, hela dagen. Lyxiga detaljer som t ex förstärkt nylon och konstläder gör det till ett tåligt headset, mer bekvämt och lätt än vanliga headsets. Designen med en öronkudde gör att du kan samarbeta med dina kolleger samtidigt som du koncentrerar dig på ett samtal.

Ge kunden klara besked
Med headset EncorePro 710 ger du kunden den bästa ljudupplevelsen via fast telefon. Undgå missuppfattningar, upprepningar och frustrationer. Med HD Voice, som fångar alla nyanser i din röst, så du hörs tydligt i luren. Den unika mikrofonarmen kan förlängas så att den sitter där du tycker att den fångar din röst allra bäst. Mikrofonen tar med hjälp av brusreduceringen effektivt bort alla oljud omkring dig, så att kunden alltid hör dig klart och tydligt. SafeGuard teknologin skyddar dig mot skadliga ljud så du kan tala hela dagen utan att bli överbelastad.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.