Plantronics EncorePro HW720

1 494,00 kr 1 195,20 kr
I lager
SKU
78714-102
   

Plantronics EncorePro HW720 sätter en ny standard för headsets för fast telefon. Upplev komforten, hållbarheten och det exceptionella ljudet, som ger dig möjlighet att fokusera på kundservicen. Perfekt för dig med mycket kundkontakt.

Upplev en ny standard inom komfort
Med Plantronics HW720 kan du erbjuda den bästa servicen hela dagen lång. Det sätter med lyxiga detaljer som t ex förstärkt nylon och mjukt konstläder en ny standard för vad man kan förvänta sig av komfort och hållbarhet, när du ska välja ett headset. Med sin enorma flexibilitet, och en vikt på endast 78 gram sitter det perfekt på ditt huvud, så du är knappt medveten om det. Det gör att du kan använda det hela dagen utan något som helst besvär. Designen med två hörlurar utestänger omvärlden, och gör att du kan koncentrera dig på ett samtal utan att bli störd.

Ge kunden klara besked
Med EncorePro 720 ger du kunden den bästa ljudupplevelsen utan missförstånd, upprepningar och frustrationer. HD Voice gör din röst klar och tydlig i luren. Den unika mikrofonarmen kan förlängas, så du kan sätta den där den fångar din röst allra bäst. Med hjälp av effektiv brusreduceringen tar mikrofonen effektivt bort alla oljud i din omgivning, så att kunden alltid hör dig och inget annat. Du kan tala hela dagen utan att bli överbelastad, tack vare SafeGuard teknologi som tar bort skadliga ljud innan de når ditt öra.

Mer information
Headset förbindelse QD sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.