Fler bilder

Plantronics Savi W8210

3 195,00 kr ( 2 556,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics Savi W8220 UC är marknadens första DECT headset med både Hi-fi ljud till musik och podcasts och aktiv brusreducering för att eliminera alla oljud medan du arbetar. Koppla det enkelt till både PC, mobil och fast telefon, och njut av en räckvidd på över 100 meter.

Brand: Plantronics

Availability: Slut på lager

Varunummer: 207309-12
Color: 3

Beskrivning

Detaljer

Nå ut i alla hörn
Plantronics Savi 8210 är ett av världens mest moderna trådlösa headsets med en skräddarsydd DECT-teknologi, som levererar en marknadsledande räckvidd på över 100 meter. Anslut det till din PC, fasta telefon och mobil samtidigt, så du alltid är redo att ta emot samtal, oavsett om du befinner dig vid ditt skrivbord eller inte.
 
Mikrofonen är späckad med den nyaste teknologin inom ljudbehandling, och reducerar effektivt bakgrundsljud till ett minimum, så att det alltid är din röst som är i fokus i telefonsamtalet och inte din omgivning.
 
Full kontroll över samtalet
Även om du för tillfället är borta från ditt skrivebord, är du inte borta från telefonen. På själva headsettet har du en rad funktioner, som smidigt och enkelt låter dig ta emot samtal och lägga på, var du än befinner dig.
 
Du kan också justera ljudstyrkan eller sätta mikrofonen på mute. Allt med en enkel beröring. Och en röst uppmärksammar dig på om mikrofonen är avstängd, eller om du är på väg att tappa förbindelsen, så att du alltid kan vara säker på att samtalet flyter på som det skal.
 
Du har dessutom möjlighet att ansluta tre extra headset till samtalet, så att ett vanligt samtal snabbt och effektivt kan förvandlas till en telefonkonferens.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.