Fler bilder

Plantronics Savi W8210-M

3 095,00 kr ( 2 476,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics Savi W8210 MS låter dig använda ett och samma headset till alla dina kommunikationsenheter, och du blir med hjälp av en trådlös räckvidd på över 100 meter dessutom fri att gå runt överallt på kontoret utan att behöva avbryta samtalet.
 
 
 
Savi W8210 MS är certifierat för Skype for Business

Brand: Plantronics

Availability: Slut på lager

Varunummer: 207322-02
Color: 3

Beskrivning

Detaljer

Nå ut i alla hörn
Plantronics Savi 8210-M befriar dig från skrivbordskopplet och ger dig en stabil trådlös förbindelse till alla dina telefonsamtal, med över 100 meters räckvidd. Du kan koppla det till både PC, fast telefon och mobil samtidigt, så att du alltid är redo att ta emot samtal, oavsett vilken enhet som ringer.
Headsettet är skräddarsytt för att leverera den bästa samtalsupplevelsen i bägge änder av luren. Därför är mikrofonen utrustad med den allra nyaste brusreducerande teknologin, som ser till att eliminera allt omgivande larm från kolleger i närheten, så att din stämma är i centrum och hörs klart och tydligt.

Full kontroll över samtalet
Du behöver inte längre bekymra dig över om du hinner ta emot samtalet, när du har gått bort från skrivbordet. Headsettet har en inbyggd svarsfunktion, så att du enkelt kan svara i telefonen med ett tryck på en knapp, oavsett om det är din Skype for Business, mobil eller fasta telefon, som ringer. Det är också lika enkelt att justera ljudstyrkan och stänga av mikrofonen.
 
En röst i örat gör dig dessutom uppmärksam på, om du har mikrofonen på mute under ett samtal, eller om du är på väg att tappa den trådlösa förbindelsen. Därför har du alltid koll på din status under samtalet, och slipper onödiga störningar och avbrott.
Det är dessutom möjligt att ansluta hela fyra headsets till basen under samtalet. På så vis gör Savi 8210 det enkelt att sätta upp ett gruppsamtal på nolltid.
 

Savi 8210-M är certifierat för Skype for Business

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.