Fler bilder

Plantronics Savi W8220-M

3 249,00 kr ( 2 599,20 kr. Exkl. moms )

Plantronics Savi W8220 MS är det första DECT-headsettet på marknaden, som kombinerar en oöverträffad räckvidd på över 100 meter, med Hi-Fi musik och med aktiv brusreduktion, som hjälper dig att fokusera i en stressig vardag i en stökig miljö.
 
 
Savi W8220 MS är certifierat för Skype for Business

Brand: Plantronics

Availability: På lager

Varunummer: 207326-02
Color: 3

Beskrivning

Detaljer

Nå ut i alla hörn
Plantronics Savi 8220-M levererar som det första headset någonsin en unik kombination av den trådlösa DECT teknologin, som ger dig över 100 meters räckvidd, och aktiv brusreducering samt HiFi, som tillsammans levererar en stark ljudupplevelse utan brus från omgivningen, när du behöver fokusera på arbetet med hjälp av musik eller radio i öronen.
Headsettet är förinställt på att fungera direkt med din Skype for Business, och kan kopplas till både dator, fast telefon eller IP-telefon och mobil samtidigt. Det betyder att du är redo att sömlöst ta emot alla samtal, oavsett vem som ringer eller vilken enhet de ringer via.
 
Mikrofonen är utrustad med ledande teknologi inom brusreducering och röstljud, vilket säkrar dig en samtalskvalitet, som gör att varje samtal flyter utan avbrott eller onödiga upprepningar på grund av dålig ljud på linjen.
 
Stort ljud utan brus
Den aktiva brusreduceringen fungerar genom att skicka ut ett så kallat motljud, som tar bort ljud som kommer utifrån, från t ex kolleger och kontorsmaskiner. Därför kommer du att märka, att bakgrundsljuden försvinner så snart du tar på dig headsettet.
 
Med hörlurar i Hi-Fi kvalitet kan du därför med fördel använda headsettet till mycket annat än bara samtal. Ta på det när du behöver koncentrera dig på en arbetsuppgift, med bra musik eller en podcast i öronen, och få saker gjort utan avbrott eller frustrationer på grund av störningar från andra i rummet.

Full kontroll över samtalet
Du behöver inte springa tillbaka till telefonen när den ringer, för att kunna ta emot samtalet. Med hjälp av integrerade kontrollfunktioner i headsettet kan du ta emot alla samtal med ett enkelt tryck på örat, oavsett var du är i lokalen. Du kan på samma sätt också skruva upp och ned för volymen eller stänga av mikrofonen.
 
Om ni vill vara fler med i samtalet, behöver ni inte varken fler softphones, fasta telefoner eller mobiler. Du kan koppla på upp till fyra headset på samma bas, så är alla deltagare på så vis med i samma samtal. Det kan inte bli enklare att snabbt sätta upp en telefonkonferens.

Savi 8220-Mär certifierat för Skype for Business

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.