Plantronics Savi W410

2 195,00 kr 1 756,00 kr
Ej i lager
SKU
84007-04

Plantronics Savi W410 är marknadens enklaste trådlösa DECT headset för PC. Du får upp till 120 meters räckvidd, så du kan gå rund överallt, medan du talar med kunden.

Trådlös frihet på kontoret
Plantronics Savi W410 är marknadens enklaste DECT headset. Den ena hörluren och behaglig huvudbygel ger dig fokus på samtalet, medan du kan bevara överblicken i rummet. Med DECT slipper du Bluetooth, och dina samtal blir mycket mer stabila. Du får upp till 120 meters räckvidd, vilket är perfekt för mobiliteten på det moderna kontoret. HD Voice och Noise Cancel bjuder på professionella samtal med klart och tydligt ljud.

Professionell kommunikation överallt
Savi W410 är dessutom perfekt att ta med, om du ska arbeta på distans eller resa. Packa bara ner headsettet och DECT USB adaptern i det smarta medföljande reseetuiet, så kan du kan ta med dig det överallt. Koppla det till vilken dator som helst, och Plug&Play ser till att det fungerar automatiskt. Enklare blir det inte.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.