Fler bilder

Plantronics Savi W420

2 595,00 kr ( 2 076,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics Savi W420 er markedets mest enkle trådløse headset til PC. Så kan du gå op til 120 meter væk fra din PC, samtidig med du kan nyde godt af den fantastiske samtalelyd.

Brand: Plantronics

Availability: Slut på lager

Varunummer: 84008-04
Color:

Beskrivning

Detaljer

Prisvärd mobilitet på kontoret
Plantronics Savi W420 är ett enkelt och prisvärt DECT headset till PC. De två hörlurarna och den behagliga huvudbygeln ger dig maximal fokus på samtalet, så du och kunden får den bästa upplevelsen. Med DECT slipper du Bluetooth, och dina samtal blir mycket mer stabila. Du får upp till 120 meters räckvidd, perfekt för flexibel mobilitet på det moderna kontoret eller ett call center. HD Voice och Noise Cancel ger dig tillsammans med Digital Signal Processing professionella samtal med marknadsledande ljud.

Professionell kommunikation överallt
Savi W420 är dessutom smidigt att ta med sig, om du t ex ska arbeta hemma. Packa ditt headset och DECT USB adaptern i den smarta reseväskan, så kan du ta det med överallt. Sätt det till vilken dator som helst, och Plug&Play ser till att det fungerar helt automatiskt, utan installation. Smidigare än så blir det inte.

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.