Plantronics Savi W420

2 595,00 kr 2 076,00 kr
Ej i lager
SKU
84008-04

Plantronics Savi W420 er markedets mest enkle trådløse headset til PC. Så kan du gå op til 120 meter væk fra din PC, samtidig med du kan nyde godt af den fantastiske samtalelyd.

Prisvärd mobilitet på kontoret
Plantronics Savi W420 är ett enkelt och prisvärt DECT headset till PC. De två hörlurarna och den behagliga huvudbygeln ger dig maximal fokus på samtalet, så du och kunden får den bästa upplevelsen. Med DECT slipper du Bluetooth, och dina samtal blir mycket mer stabila. Du får upp till 120 meters räckvidd, perfekt för flexibel mobilitet på det moderna kontoret eller ett call center. HD Voice och Noise Cancel ger dig tillsammans med Digital Signal Processing professionella samtal med marknadsledande ljud.

Professionell kommunikation överallt
Savi W420 är dessutom smidigt att ta med sig, om du t ex ska arbeta hemma. Packa ditt headset och DECT USB adaptern i den smarta reseväskan, så kan du ta det med överallt. Sätt det till vilken dator som helst, och Plug&Play ser till att det fungerar helt automatiskt, utan installation. Smidigare än så blir det inte.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.