Plantronics Savi W430

2 595,00 kr 2 076,00 kr
Ej i lager
SKU
82396-12

Plantronics Savi W430 kombinerar diskret design, professionellt ljud och trådlös DECT frihet, så att du kan tala fritt med kunderna över PC. Det är speciellt passande till videokonferenser.

Trådlös frihet på kontoret
Plantronics Savi W430 är ett enkelt DECT headset till PC. Det sitter diskret bakom örat, så att du utan problem kan ha det på, medan du bevarar mobiliteten. Med DECT får du upp till 120 meters räckvidd, så du behöver inte bekymra dig över förbindelsen när du rör dig runt på kontoret. HD Voice och Noise Cancel ger dig professionella samtal med utmärkt ljud.

Professionell kommunikation överallt
Savi W430 är pefekt att ta med sig överallt, om du t ex ska jobba hemifrån. Packa ditt headset och DECT USB adaptern i den smarta medföljande reseetuiet, som får plats i alla slags väskor. Bara koppla det till vilken dator som helst, och Plug&Play ser till att det fungerar helt automatiskt, utan installation. Enklare än så blir det inte.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.