Plantronics Voyager 3200

1 095,00 kr 876,00 kr
Ej i lager
SKU
207350-05

Plantronics Voyager 3200 gör hela världen till ditt kontor. Med en enkelt och stilren design sitter det diskret i örat och passar i alla situationer - oavsett om du är inne på ett lugnt kontor eller ute i vind och väder. Koppla det till mobilen med Bluetooth och njut av suveränt samtalsljud överallt.

Stort ljud i diskret design
Plantronics Voyager 3200 är ett Bluetooth headset som innehåller mycket mer än vad man direkt ser. Med hela tre inbyggda mikrofoner för bästa möjliga ljud packat in i en diskret och elegant design, levererar det en perfekt kombination som gör hela världen till din arbetsplats.
Tre mikrofoner ser till att fånga din röst och filtrera bort alla andra ljud. Oavsett om det är vind, väder, trafik eller kolleger på kontoret som larmar omkring dig, så kommer du alltid at höras tydligt och klart i andra änden av luren, så du kan lugnt fortsätta samtalet, var du än befinner dig.

Med HD Voice påslaget kommer detta diskreta Plantronics headset att fånga ännu fler detaljer i din stämma och ge bägge parter i samtalet ett naturligt samtalsljud, som säkrar er mot missförstånd eller irriterande upprepningar på grund av burkigt ljud.

Allt detta är nedpackat i ett headset som bara väger nio gram och sitter så diskret i örat, att du snabbt glömmer att du ens har det på dig. Och batteriet håller trots den ringa storleken till upp till 6 timmars oavbrutna samtal, så du är mer än redo för en hel arbetsdag.

Enkelt att använda i farten
Voyager 3200 ger dig all den kontroll du behöver med ett enkelt tryck på örat. Du kan både svara, lägga på och ringa upp igen, samt skruva upp och ned för volymen.
Använder du också din telefon till annat ibland? Med uppkoppling till Siri på iPhone och Google Now på Android kan du använda headsettet för att ge din smartphone röstkommandon, så att den kan ligga kvar i fickan. Du får också röstmeddelanden om vem som ringer, hur mycket batteri du har kvar, om mikrofonen är avstängd, och om du är ansluten till mobilen.

Med inbyggda sensorer kan du dessutom ta emot samtal automatiskt genom att bara ta på dig ditt Voyager 3200 headset. Eller gå automatiskt från att prata med mobilen i handen till att använda headsettet. Det har aldrig varit enklare.
Voyager 3200 kan kopplas upp mot två telefoner samtidigt, så du kan ha det till både arbetsmobil och privat mobil, eller kanske en tablet. Med en räckvidd på upp till 30 meter kan du utan problem använda telefonen, även om den ligger kvar på bordet när du går ut till kaffemaskinen.

Vill du snabbt kunna koppla på en ny enhet? Med NFC-teknologi krävs bara en liten beröring. Och så är du igång!

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.