Plantronics Voyager 3200 UC

1 995,00 kr 1 596,00 kr
Ej i lager
SKU
207371-01

DENNA PRODUKT ÄR UTGÅTT

Här kan du hitta liknande headsets från Plantronics.

 

Eller kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt headset för dig.

Stort ljud i diskret design
Plantronics Voyager 3200 UC ger dig ljud i världsklass till dina professionella telefonsamtal på både PC och mobil, i en diskret och elegant inpackning på endast 9 gram. Hela tre mikrofoner fångar allt du säger och tar bort alla andra ljud, medan designen är både modern, elegant och framför allt nästan osynlig på ditt öra.

De specialiserade mikrofonerna arbetar tillsammans med en dedikerad software i headsettet, så att de aktivt bortfiltrerar bakgrundsljud från miljön runt omkring dig, oavsett om det är kollegerna på kontoret eller bilmotorn på vägen. Du hös klart och tydligt i alla samtal.

Om du slår på HD Voice kommer du att uppleva en samtalskvalitet ut över det vanliga, med en ännu större detaljrikedom och naturlighet i rösten. Personen i andra änden av luren kommer att höra dig som om du var i samma lokal, vilket ger en smidig dialog utan missförstånd eller upprepningar på grund av dålig ljud.

Allt detta får du i ett paket på endast nio gram. Headsettet sitt er diskret i örat och är perfekt för dig som bär glasögon. Batteriet håller till hela 6 timmars aktivt bruk, och ett medföljande etui ger dig en uppladdning i farten för hela 10 timmars extra taltid.

Enkelt att använda i farten
Med till Voyager 3200 UC följer också en Bluetooth dongel, som gör det extra enkelt att ansluta headsettet till din PC. Du får en trådlös räckvidd på upp till hela 30 meter när du ringer från datorn, och med plug & play, är headsettet redan klart att användas ett par sekunder efter att du kopplar på det.

Även om headsettet är lätt och diskret, har du åtkomst till en hel rad funktioner med ett enkelt tryck med fingret. Besvara telefonsamtal, lägg på, ignorera, eller ring upp igen till det senaste samtalet. Och du kan lika enkelt skruva upp och ned för volymen eller muta mikrofonen. Det ger dig smidig och behaglig telefoni med bra ljud både på kontoret och i farten.

Voyager 3200 UC är skapat för att låta din mobil ligga kvar i fickan, och en smidig integration med Siri på iPhone och Google Now på Android gör att du kan ge kommandon utan att behöva titta på skärmen. Du får dessutom meddelande om vem som ringer, så du behöver aldrig plocka upp telefonen för att titta.

Om du hör en telefonsignal när du inte har headsettet på, svarar du genom att bara sätta in det i örat. Voyager 3200 UC gör det också enkelt för dig att överföra samtalen från mobilen till ditt Bluetooth headset helt automatiskt, när du tar på dig headsettet.

Du kan koppla upp headsettet till åtta enheter på en gång, och med Multi-Point teknologin kan du vara kopplad till två enheter samtidigt. Därför kan du passa telefonen på både PC och mobil samtidigt, så att du aldrig missar ett samtal mer.

Voyager 3200 UC är certifierat för Skype for Business och Lync

Vad betyder Skype for Business certifierat? Läs om det här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.