Plantronics Voyager 3240

1 475,00 kr 1 180,00 kr
Ej i lager
SKU
207360-05

OBS!

 

UTGÅTT. Här kan du hitta liknade Plantronics Bluetooth headsets

Eller kontakta oss för att få hjälp med att hitta rätt headset för dig.

Stort ljud i diskret design
Plantronics Voyager 3200 levererar en stor prestation i en diskret förpackning. Tre mikrofoner ger ett oemotståndligt samtalsljud, medan designen gör headsettet både stilrent, elegant och bekvämt när det sitter i örat.

Mikrofonerna är dedikerade till att fånga alla nivåer i din röst, medas de sorterar bort alla andra ljud. Det gäller både gatans buller och blåst, och kollegernas prat och slamrande på kontoret. Du kommer alltid att höras klart och tydligt i alla situationer.

Om du slår på HD Voice så levererar detta diskreta Bluetooth headset en ännu större detaljeringsgrad i samtalet, så att din röst hörs tydligt och rent. Personen i andra änden hör dig klart, så du slipper missförstånd och upprepningar på grund av dåligt ljud.

Den höga kvaliteten i innehållet gör det ännu mer imponerande att headsettet inte väger mer än nio gram. Det sitter diskret och bekvämt i örat, och med en batteritid på upp till 6 timmars aktivt bruk, håller det lätt en hel lång arbetsdag.

Lätt att använda i farten
Tillsammans med ditt Voyager 3240 Bluetooth headset får du ett praktiskt och läckert reseetui, som förvarar, skyddar och laddar ditt headset under tiden. Det ger dig upp till 10 timmars extra taltid när du är på språng, så du har faktiskt upp till 16 timmars taltid totalt. Du slipper därför tänka på om headsettet kommer att hålla hela dagen. Med en intuitiv och enkel kontrollfunktion direkt på headsettet har du allt du behöver med ett enkelt tryck på örat. Svara på samtal och lägg på, eller ring upp igen. Du kan lika enkelt skruva ljudvolymen upp och ned, så att alla samtal blir behagliga i alla miljöer.

Voyager 3240 är dessutom anpassat för att kunna tala obehindrat med Siri på iPhone eller Google Now på Android. Det betyder att du har tillgång till många fler funktioner genom att bara tala till mobilen. Du får också information om vem som ringer, hur mycket batteri det är kvar, om du har satt mikrofonen på mute, eller om du är förbunden med en mobiltelefon.

Det är också extra enkelt att besvara telefonsamtal. Voyager 3240 är ett så smart och praktiskt headset att det förstår att du vill ta emot samtalet, när du tar på dig det. Eller att du vill överföra samtalet från mobiltelefonen till headset. Det blir inte enklare än så här!

Det diskreta Plantronics Voyager 3240 har en räckvidd på upp till 30 meter, och du kan enkelt och snabbt para ihop det med din mobil med NFC. Om du vill använda det till flera enheter i taget, kan du utan problem ha ditt headset kopplat till mobil och tablet samtidigt.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.