Plantronics Voyager 4210 USB-C

1 457,00 kr 1 165,60 kr
I lager
SKU
211317-102
   

Plantronics Voyager 4210 USB-C levererar med Bluetooth och en flexibel mikrofonarm en kostnadseffektiv kombination, som är den perfekta lösningen på verksamhetens softphone-kommunikation.

 

Voyager 4210 USB-C är certifierat för Skype for Business Open Office

Rör dig fritt
Plantronics Voyager 4210 USB-C ger dig professionellt ljud till samtal till ett överkomligt pris till både PC, Mac och mobil. En medföljande Bluetooth-adapter har USB-C, vilket säkrar din investering för framtidens kommunikationsenheter.

Räckvidden på upp till 30 meter gör dig fri från sladdar, så du kan gå runt fritt på kontoret, medan du talar. Och batteritiden på upp mot 12 timmar gör, att du slipper tänka på lågt batteri, när några timmar kvarstår av arbetsdagen.

Du kan välja att använda headsettet trådlöst med din PC eller Mac genom att ansluta en medföljande USB-C dongle. Med plug-and-play för de allra flesta stora softphones behöver du ingen ändring i inställningar eller installationer för att komma igång. Och det är lika enkelt att ansluta till mobilen. Bara slå på Bluetooth parning och hitta ditt Voyager 4220 headset i listan över tillgängliga Bluetooth-enheter.

Headsettet kan kopplas til två enheter samtidigt, vilket gör det idealiskt för dig, som talar i telefon både över mobilen och din softphone på PC eller Mac. 

Professionellt ljud i kontorsmiljön
Den långa, flexibla mikrofonarmen på headsettet ser till att du alltid kan placera mikrofonen där den återger din röst allra bäst. Det betyder, att personen i andra änden av linjen hör din stämma utan varken andetag eller bakgrundsljud från kollegerna och maskinerna omkring dig.

För att ge dig ett ytterligare skydd är headsettet utrustat med SoundGuard-teknologin, som rensar signalen från höga och skadliga ljud. Du kan därför lugnt prata på i många timmar, utan att det går ut över din hörsel.

Du har dessutom full kontroll över samtalet direkt på headsettet. Svara och lägg på, justera ljudstyrkan eller sätt mikrofonen på mute med ett enkelt tryck på örat.

Voyager 4210 USB-C är certifierat för Skype for Business Open Office

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.