Plantronics Voyager 6200 UC Sand

2 595,00 kr 2 076,00 kr
Ej i lager
SKU
208749-101

Plantronics Voyager 6200 UC Sand ger dig nu möjlighet att ta in din professionella telefoni i örat. Som ett av världens första in-ear headset till ditt arbetsliv levererar det ett sublimt kvalitetsljud i både mikrofon och hörlurar. Du kan dessutom utestänga alla oljud från omgivningen genom en effektiv aktiv brusreduktion.

Voyager 6200 UC är certifierat för Skype for Business

Professionellt ljud i örat och i luren
Plantronics Voyager 6200 UC är ett av världens första professionella in-ear Bluetooth headset som är perfekta för att använda på jobbet. Du kan koppla det till både smartphone och dator, så att du kan ta emot alla samtal snabbt och smidigt på bägge enheter.
Mikrofonen sitter osynligt på nackbygeln, så du slipper en störande mikrofonarm. Med fyra dedikerade receptorer skapar den en definierad ljudzon omkring din röst och filtrerar bort allt annat. Det skapar ett tydlig ljud i samtalet utan oljud från aktiviteter och snack omkring dig. Inga mer problem med tangenbordsknatter i luren.
Hörlurarna i HiFi-standard levererar dessutom ett musikljud i stereo i världsklass, när du behöver dina favoritlåtar för att fokusera på dina viktiga arbetsuppgifter. SoundGuard skyddar dig mot skadligt larm, så du kan njuta av det fantastiska ljudet utan att oroa dig över din hörsel.

Flexibilitet överallt
Med ström som räcker för upp till 9 timmars tal eller 16 timmars streaming, har du rikligt med batteri till att använda Voyager 6200 hela långa arbetsdagen. Du kan ladda upp det från tomt till fullt på endast 1,5 timme.
Räckvidden på upp till 30 meter ger dig stort rörelsefrihet, så du slipper vara bunden till din kontorsstol. Med inbyggda kontrollfunktioner kan du alltid styra musik och samtal direkt med ditt Plantronics headset. Skruva upp och ned för volymen, svara på samtal, växla mellan låtar, och mycket mer.
Du kan vara ansluten till både mobil och dator samtidigt, och headsettet skiftar automatiskt enhet, när t ex telefonen ringer. Du kan därför riskfritt streama musik eller spela radio utan att missa samtal, samtidigt som du löser dina viktiga arbetsuppgifter.

Stäng av eller stäng in
Voyager 6200 har en inbyggd aktiv brusreduktion, som ger dig den extra lugn och ro, när du vill utestänga din omgivning helt. Du kan slå på den för att slippa alla former av störningar, både när du arbetar, och när du talar med kunder eller kolleger i telefonen.
En flexibel in-ear design ger dig också möjlighet att använda headsettet i endast ett öra, om vill behålla överblicken över de, som händer i din närhet. Om du vilar öronen med bägge öronproppar ute, får du ändå en signal när telefonen ringer, eftersom nackbygeln ger ifrån sig en diskret men tydlig vibration.
Med OpenMic funktionen kan du dessutom höra allt omkring dig även med hörlurarna i öronen. Specialiserade mikrofoner fångar allt som händer i din närhet, så du kan höra det tydligt precis som om att du inte hade på dig ditt headset.


Voyager 6200 UC är certifierat för Skype for Business

Läs också vår blog post om Voyager 6200 här

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.