Plantronics Voyager Edge

884,00 kr 707,20 kr
Ej i lager
SKU
201010-15

Plantronics Voyager Edge är ett smart och diskret Bluetooth headset till din mobiltelefon, som bara väger 9 gram. Du får den bästa kombinationen av hög funktionalitet och god design.

Plantronics Voyager Edge har utgått. Se vårt urval av Plantronics headset för mobil här

För ditt pulserande liv
Plantronics Voyager Edge är ett smart och diskret headset, som förbinder dig med omvärlden med en elegant design. Det väger bara 9 gram, och är så litet att du praktiskt taget glömmer att du har det på. Andra headset kan vara obekväma att ha på tillsammans med glasögon eller solglasögon, men Voyager Edge är aldrig i vägen. Headsettet levereras med ett stilfullt laddningsetui, som ger dig upp till 16 timmars taltid, så att du kan leva ditt pulserande liv utan att någonsin stå utan ström.

Smidiga samtal utan störningar
Tack vare röststyrning kan du svara i telefonen genom att bara säga "answer". HD Voice teknologi ger dig ett klart och naturligt ljud, och gör samtalet levande och smidigt. Dessutom bidrar Digital Signal Processing, automatiskt ljudreglage och borttagning av eko, till upplevelsen av att du sitter i samma rum som din samtalspartner. Den effektiva bullerdämpningen filtrerar bort oljud och gör din röst ännu tydligare, så att du aldrig behöver upprepa det du just sagt.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.