Plantronics Voyager Edge

1 105,00 kr 884,00 kr
Ej i lager
SKU
201020-05

Plantronics Voyager Edge är ett diskret Bluetooth headset till din mobiltelefon, som ger dig en stilren design som bara väger 9 gram. Du får den bästa kombinationen av funktionalitet och finess. Den här versionen finns i en snygg vit färg.

 

Plantronics Voyager Edge har utgått. Se vårt urval av Plantronics headset för mobil här

För ditt pulserande liv

Plantronics Voyager Edge förbinder dig med omvärlden med en elegant design i en snygg vit färg. Headsettet är mycket diskret med en vikt på endast 9 gram, så du glömmer helt att du har det på. Med andra headset kan glasögon eller solglasögon vara i vägen, men med Voyager Edge sitter den bekvämt i örat, så att du kan leva ditt liv precis som du vill, medan du har det på. Voyager Edge kommer med ett stilfullt laddningsetui, som ger dig batteri till hela dagen, så att du kan leva ditt pulserande liv utan att någonsin stå utan ström.

Glidande samtal utan störningar
Med Voyager Edge kan du ta kommando över samtalen med din röst. Du kan f ex svara i telefonen genom att bara säga ”answer”. Du får ett klart och naturligt ljud, som gör samtalet levande med HD Voice. Digital Signal Processing, automatiskt ljudreglage och borttagning av eko ger en känsla av att ni pratar ansikte mot ansikte. Du slipper störningar med hjälp av bullerdämpning, som gör din röst ännu tydligare. Så du behöver aldrig upprepa dig själv igen.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.