Plantronics Voyager Edge UC

2 995,00 kr 2 396,00 kr
Ej i lager
SKU
202310-02

Plantronics Voyager Edge UC är ett smart och lätt Bluetooth headset till både mobil och PC. Det är den perfekta lösningen för dig som ofta är i farten, och som önskar en diskret lösning när du är på kontoret.

 

Plantronics Voyager Edge har utgått. Se vårt urval av Plantronics headset för mobil här

Elegant professionell design
Plantronics Voyager Edge UC är ett perfekt headset för den mobila medarbetaren. Para ihop ditt headset med mobiltelefon via Bluetooth, och med din PC med en smart adapter. Du får den ultimata handsfree styrningen med automatisk svar på samtal och röststyrning. Ta headsettet med på resa och ladda upp det i fickan med laddningsetuiet. Med sin design som väger 9 gram sitter det bekvämt och elegant i örat, och du kan utan problem ha glasögon eller solglasögon på samtidig som du njuter av denna fantastiska produkt från Plantronics.

Flyt i samtalet, inga avbrott
Voyager Edge UC är späckat med teknologi som du märker, varje gång du lyfter luren. HD Voice teknologin ger dig ett klart och naturligt ljud, som gör varje samtal levande och smidigt. Detta tack vare Digital Signal Processing, automatisk ljudreglering och ekoeliminering, så att du nästan kan tro, att du står precis vid sidan av din samtalspartner. Bullerisoleringen tar bort allt omgivande larm och gör din stämma ännu tydligare, så inga störningar gör, att du måste upprepa vad du precis har sagt.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.