Fler bilder

Plantronics Voyager Legend CS

2 000,00 kr ( 1 600,00 kr. Exkl. moms )

Plantronics Voyager Legend CS är det perfekta trådlösa Bluetooth headsettet för dig, som både talar i fast telefon på kontoret och i mobil i farten. Du får dessutom den bästa kombinationen av fantastiskt ljud och brusdämpning, som har gjort detta headset till ett av de mest populära på marknaden.

Brand: Plantronics

Availability: På lager

Varunummer: 88863-02
Color:

Beskrivning

Detaljer

Fantastisk kvalitet på kontoret och på språng
Plantronics Voyager Legend CS är ett lätt, behagligt och diskret headset, som enkelt och effektivt skiftar mellan din fasta telefon och din mobil. Så kan du ta med dig dina samtal överallt - på kontoret, i bilen och där hemma. Bordstationen laddar ditt headset när du är på kontoret, och du kan med upp till 7 timmars batteritid prata fritt hela arbetsdagen. Du kan styra dina samtal med din röst, så att du inte ens behöver ha mobilen i handen.

Det perfekta samtalet
Voyager Legend ger dig nog den bästa bruselimineringen, som något Bluetooth headset kan klara. De tre inbyggda mikrofonerna fångar din stämma perfekt, medan de eliminerar oljud omkring dig. Digital Signal Processing tar bort både eko och oljud. Du har möjlighet för HD Voice, som gör dig ännu mer tydlig i luren genom att fånga flera detaljer i rösten, och WindSmart teknologin gör mikrofonen fullständigt vindstilla, när du är på språng. Totalt sett det perfekta headsettet för dig som både är på kontoret och i farten.

Vad är skillnaden mellan Voyager Legend och Voyager 5200? Läs vår blog där vi jämför 5200 med Voyager Legend här

Mer information

Mer information

Headset förbindelse Trådlös Bluetooth

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.