Poly Blackwire 3215

614,00 kr 491,20 kr
I lager
SKU
209746-201
   

Plantronics Blackwire 3215 levererar professionellt ljud till dina samtal på både PC och mobil. Njut av det välkända Plantronics signaturljudet, brusdämpande mikrofon och suverän komfort till ett överkomligt pris.

Blackwire C3215 är certifierat för Skype for Business

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3215 gör professionellt ljud i telefonsamtalet lättillgängligt för alla. Anslut det till PC via USB eller till mobil via jackstick och märk skillnaden i ljud från första sekund. Headsettet installerar sig själv automatiskt.

En brusreducerande mikrofon ser till att filtrera bort larm från kolleger och kontorsutrustning, så att du går tydligt igenom i luren, och den inbyggda digitala ljudbehandlingen ser till att ytterligare rensa ljudet, så att du hörs helt skarpt i luren. SoundGuard teknologin ger dig ett extra lager av skydd, om det skulle uppstå skadlig buller på linjen.

En dynamisk equalizer ger dig dessutom den bästa upplevelsen, oavsett om du använder ditt headset till telefonsamtal eller till att streama ljud.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Blackwire 3215 är designat för att ge dig bästa möjliga komfort. Öronkudden är gjord i behagligt skum, som samtidigt sitter bekvämt och levererar ett tydligt ljud, så att du alltid hör vad som blir sagt. Ditt andra öra är fritt, så att du kan orientera dig i rummet omkring dig.

Den intuitiva kontrollstationen på sladden ger dig snabb och enkel åtkomst till att styra dina PC samtal. Med ett enkelt klick på en knapp kan du besvara telefonuppringningar och lägga på, stänga av mikrofonen, och skruva upp och ned för ljudvolymen.

Huvudbygeln är konstruerad i en lätt metall, och headsettet väger mindre än 90 gram. Det ger dig maximal komfort, medan konstruktionen håller för heldagsbruk, så att du bara behöver koncentrera dig på att ge dina kunder den bästa servicen över telefonen.

Blackwire C3215 är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.