Poly Blackwire 3215 USB-C

614,00 kr 491,20 kr
I lager
SKU
209750-201
   

Plantronics Blackwire 3215 USB-C ger dig professionellt ljud till dina samtal till ett lågt pris. En flexibel anslutning med både USB-C och jackstick gör att du kan använda det på både PC och mobil.

Blackwire C3215 USB-C är certifierat för Skype for Business

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3215 USB-C levererar med sin enkla och flexibla design ett fantastiskt samtalsljud till din professionella telefoni. Headsettet är utrustat med den nya USB-C standard, som gör det till en framtidssäkrad investering för PC telefoni, och du har dessutom möjlighet att ansluta det till mobiltelefonen med ett 3,5 mm jack.

Mikrofonen är anpassad för att fånga din röst med alla detaljer, medan den filtrerar bort bakgrundsbrus från dina kolleger. Digital ljudbehandling ser till att ytterligare rensa ljudet. Resultatet är ett sprött och tydligt telefonsamtal, och om du slår på bredbandsljud, kommer bägge parter att uppleva en ännu mer naturlig klang, och ni kan fortsätta dialogen utan avbrott på grund av dålig ljudkvalitet.

SoundGuard teknologin skyddar dig dessutom mot skadlig buller på linjen genom att hålla ljudtrycket nere på en nivå du inte tar skada av. Headsettet har dessutom en inbyggd dynamisk equalizer, så du har alltid den bästa möjliga ljudprofil, oavsett om du streamar musik och video, eller om du talar i telefon.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Blackwire 3215 USB-C är som gjort för att använda igenom en hel lång arbetsdag. Därför är öronkudden klädd med mjukt skum, som sitter bekvämt på örat, medan den också ser till att du kan höra den person du talar med mycket tydligt. Du har det andra örat fritt för att kunna hålla överblicken över lokalen du sitter i.

På sladden sitter en lättillgänglig och intuitiv konsol, som du kan använda för att kontrollera både ljud och samtal. Med ett enkelt tryck på en knapp kan du ta emot samtal, lägga på, stänga av mikrofonen och justera ljudvolymen efter dina egna preferenser.

Huvudbygeln är konstruerad i en lätt metall, som lätt tål heldagsbruk. Utöver att ge ditt Blackwire headset en extra hållbarhet, ser det också till att hålla vikten nere, så det väger under 100 gram på huvudet.

Blackwire C3215 USB-C är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.