Poly Blackwire 3220

800,00 kr 640,00 kr
Ej i lager
SKU
209745-201

Plantronics Blackwire 3220 håller vad det lovar i dina professionella telefonsamtal, till ett överkomligt pris. Med den världsberömda Plantronics kvalitetsljudet och brusreducerande mikrofon är du redo att erbjuda allt du har genom hela din arbetsdag.

Blackwire C3220 är certifierat för Skype for Business

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3220 är riktigt avskalat, så att du får ut maximalt från ett enkelt headset för PC till ett vettigt pris. Koppla det till din dator med USB och njut av telefoni av bästa ljudkvalitet, utan att behöva tänka på annat än att ge den bästa service till dina kunder. Blackwire 3220 installeras nämligen helt automatiskt, så du behöver inte gör någonting själv.

Den brusreducerande mikrofonen ser till att fånga allt du säger rent och naturligt, medan den filtrerar bort omgivningens ljud. Digital ljudbehandling se till att rensa ljudet, och om du dessutom slår på HD Voice, kommer headsettet fånga varje detalj i din röst, så att du låter kristallklar i den andra änden av linjen. SoundGuard teknologin ger dig dessutom skydd mot skadliga ljud som ibland kan uppstå under samtalet, så att du tryggt kan tala med dina kunder och kolleger genom hela arbetsdagen.

Headsettet har inbyggda HiFi hörlurar, som ger dig en dynamisk och naturtrogen ljudupplevelse, oavsett om du streamar musik eller talar i telefon. En dynamisk equalizer ser dessutom automatiskt till att du alltid får den bästa samlade upplevelsen, oavsett vad du använder ditt Blackwire headset till.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Öronkuddarna på Blackwire 3220 är gjorda av mjukt skum, som både ger dig maximal komfort och levererar en god kvalitet på ljudet genom att placera högtalarna i en perfekt position. Headsettet har inbyggd stereo för din totala ljudupplevelse.

Du har alltid kontrollen inom räckvidd med den inbyggda samtalsstyrningen på sladden. Du kan både svara och lägga på, muta din mikrofon och justera ljudstyrkan med ett enkelt tryck på en knapp.

Huvudbygeln är designad för maximal styrka och stabilitet, medan den på grand av sitt material i lätt metall ser till att hålla nere headsettets vikt på under 120 gram. Headsettet känns därför lätt på ditt huvud, och det håller ändå för att tar det av och på frekvent under en hel lång arbetsdag.

Blackwire C3220 är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.