Fler bilder

Poly Blackwire 3220 USB-C

549,00 kr ( 439,20 kr. Exkl. moms )

Plantronics Blackwire 3220 USB-C ger dig en professionell kvalitet på dina samtal till ett pris alla har råd med. Med brusreducerande mikrofon och HiFi hörlurar har du ett headsettet som är redo att ge dina kunder den bästa telefonservicen. Med USB-C anslutning är Blackwire 3220 dessutom redo för framtidens teknologi.

Blackwire C3220 USB-C är certifierat för Skype for Business

Brand: Poly

Availability: Slut på lager

Varunummer: 209749-201
Color:

Beskrivning

Detaljer

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3220 USB-C levererar vad du behöver av ett professionellt kontorsheadset, utan att du behöver betala onödigt mycket. Med USB-C anslutning är det säkrat för framtidens teknologi, så du fortsätta avvända det till din arbetsdator många år framöver. Headsettet installerar sig själv automatiskt, så att du är klar till samtal i samma sekund som du kopplar på det.

SoundGuard teknologin ser dessutom till att avskärma dig från eventuella höga och skadliga ljud som kan uppstå på tråden. Du kan därför i lugn och ro ringa många samtal under arbetsdagen utan att behöva bekymra dig över din hörsel.

Hörlurarna är byggda i HiFi-kvalitet, som gr en rik och dynamisk lyssnarupplevelse, oavsett om du hör på musik eller talar med kunder eller kolleger över telefonen. En dynamisk equalizer ser automatiskt till att anpassa ljudprofilen i headsettet till just det du använder headsettet till, så att du alltid får den bästa upplevelsen.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Blackwire 3220 USB-C är utrustat med ett set mjuka öronkuddar av skum, som är som gjort för att sitta behagligt på dina öron i flera timmar. De ger maximal komfort, medan de säkrar att du får igenom ljudet både rent och lagom starkt, så att du utan problem kan tala med kunder hela dagen. Inbyggd stereo ger dig en naturlig och fördjupad upplevelse, när du lyssnar på podcasts eller musik.

Med en inbyggd kontrollstation på ledningen har du alltid styrningen av dina samtal inom räckhåll. Med ett enkelt tryck på en knapp kan du både svara och lägga på, göra mikrofonen ljudlös och justera volymen, så att du alltid får ett perfekt ljud.

Huvudbygeln är byggd i lätt metall, som säkrar både styrka, komfort och hållbarhet. Med en vikt på under 120 gram sitter headsettet stadigt på huvudet nästan utan att du märker det, och det håller för att tas på och av många gånger varje dag.

Blackwire C3220 USB-C är certifierat för Skype for Business

Mer information

Mer information

Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans & Betalning

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

Betalning

Vi accepterar Visa och MasterCard

visa mastercard klarna

Du kan också betala via faktura från Klarna.