Poly Blackwire 3225 USB-C

691,00 kr 552,80 kr
I lager
SKU
209751-201
   

Plantronics Blackwire 3225 USB-C levererar ett professionellt ljud till dina telefonsamtal, utan att det kostar en förmögenhet. Anslut det till datorn med USB-C eller till mobil med jack stick och njut av hörlurar i HiFi och en brusreducerande mikrofon av toppkvalitet.

Blackwire C3225 USB-C är certifierat för Skype for Business

Sublimt ljud för pengarna
Plantronics Blackwire C3225 USB-C ger dig en perfekt kombination av hög ljudkvalitet, stor flexibilitet och till ett bra pris. Med en framtidssäkrad och tekniskt överlägsen USB-C standard kan du använda det till din dator i många år framöver, och du kan dessutom ansluta det till din mobil via jack stick.

För att ge dig det bästa samtalsljudet har Blackwire 3225 en brusreducerande mikrofon av högsta kvalitet. Den ser till att filtrera bort larmande från lokalen runt omkring dig, så att du hörs ännu tydligare i luren. Inbyggd digital ljudbehandling ger ett ännu mer väldefinierat och rent ljud, och om du slår på HD Voice, kommer du att låta helt naturlig med en klar och detaljerad röst i telefonen. Det betyder, att du kan hålla långa samtal utan minsta förvanskning av ljud, och ni slipper missförstånd.

Du får ett effektivt skydd mot hörselskador genom den effektiva SoundGuard teknologin, som skär bort alla höga och skadliga ljud, innan de når dina öron. Du kan därför utan problem använda Blackwire C3225 i många timmar varje dag utan att bli överbelastad.

Hörlurarna är utrustade med både stereo och HiFi, så att du får ett rikt och levande ljud när du streamar musik och radio. En dynamisk equalizer i headsettet ser dessutom till att ge dig den perfekta ljudinställningen, oavsett om du lyssnar på Spotify eller talar i telefon.

Extra god komfort, användarvänlighet och hållbarhet
Blackwire 3225 USB-C är skapat för att klara hela din arbetsdag. Men det handlar ju också om att du ska klara det. Därför är hörlurarna utrustade med mjuka skumkuddar som behagligt täcker dina öron, medan de också ser till att ljudet går rent och smidigt igenom.

Du kan enkelt styra dina samtal på datorn med en inbyggd kontrollstation på sladden. Du kan med ett enkelt tryck på en knapp båda ta emot samtal och lägga på, muta mikrofonen och justera ljudstyrkan till att passa till precis det du lyssnar på.

Huvudbygel håller tack vare sin gedigna konstruktion till heldagsbruk, medan den ändå lyckas hålla vikten nere. Materialet i lätt metall är flexibelt och hållbart, medan hela ditt headset ändå väger knappt 120 gram på huvudet. Resultatet är en god kombination av behaglig komfort och stor stabilitet, som gör Blackwire 3225 USB-C headset till ett riktigt bra och prisvärt köp.

Blackwire C3225 USB-C är certifierat för Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.