Poly Blackwire 5220

999,00 kr 799,20 kr
I lager
SKU
207576-201
   

Plantronics Blackwire 5220 levererar ett suveränt HiFi-ljud, brusdämpande mikrofon och läcker komfort till dina professionella samtal. Du är därför redo för alla samtal på både PC och mobil, när telefonen ringer.Plantronics Blackwire C5220 är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Ta nästa steg med dina samtal
Plantronics Blackwire C5220 är ett perfekt headset för den professionella telefonanvändaren, som kräver högsta samtalskvalitet for pengarna. Med komfort och ljudkvalitet i högsätet ger detta USB headset dig ett rent och klart ljud i många timmar varje dag.

Mikrofonen är justerad till att sortera bort allt stök från din omgivning, så att personen du talar med bara hör dig, och inte dina kolleger, i luren. Om du slår på HD Voice, fångar mikrofonen ännu fler detaljer i din stämma, så att du låter både klar och naturlig för mottagaren i den andra änden av samtalet. Därför kan ni prata med varandra utan irriterande missförstånd eller upprepningar på grund av dåligt ljud.

Hörlurarna spelar i full HiFi, så du kan streama både musik, radio och video av riktigt hög ljudkvalitet, när du ska fokusera på arbetet framför dig.

Komfort hela dagen
Det är A och O att headsettet sitter bekvämt, när man ska tala i telefon med många människor under hela sin arbetsdag. Därför är Blackwire 5220 byggt med din komfort i centrum, så att du kan ha headsettet på i många timmar utan att märka av någon belastning.

Öronkuddarna är gjorda av mjukt memoryskum, som formar sig smidigt efter dina öron. De är överdragna med starkt och behagligt konstläder, som både ger hållbarhet och låter din hud andas genom små hål, som också bidrar till en förbättrad ljudupplevelse. Huvudbågen är dessutom fodrad med mjukt konstläder, som säkrar dig en bättre stabilitet och komfort.

Designen ger dessutom en god passiv brusreduktion, så att du inte själv blir störd av omgivningen. Det inbyggda SoundGuard® DIGITAL bullerskyddet ser dessutom till att skydda dig mot skadligt larm på linjen, så att du kan vara helt lugn när du tar på dig headsettet.

Flexibilitet framför allt
Plantronics Blackwire C5220 är inte bara ett USB headset till PC. Du kan också ansluta det till mobilen med ett jackstick. Du är därför redo att besvara alla samtal, oavsett om det är din softphone på datorn eller din smartphone som ringer.

Det är enkelt att styra både samtal och ljud på kontrollstationen, som sitter bekvämt på ledningen. Svara på samtal eller lägg på, sätt mikrofonen på ljudlös och skruva upp och ned med ett enkelt tryck på en knapp.

Du har dessutom ännu fler möjligheter att anpassa ditt Plantronics Blackwire headset till din personliga upplevelse. Genom att installera Plantronics Hub kan du justera ljudskyddet efter dina egna preferenser, och du kan hålla headsettet uppdaterat med den nyaste mjukvaran.

Du får utöver headsettet också ett smart reseetui i paketet. Du kan därför alltid skydda det när du är i farten. Headsettet kan dessutom vikas ihop, så att det tar mindre plats i ditt bagage.

Plantronics Blackwire C5220 är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.