Poly Blackwire 5220 USB-C

999,00 kr 799,20 kr
I lager
SKU
207586-201
   

Plantronics Blackwire 5220 USB-C ger dig maximal kvalitet och komfort för din headsetinvestering. Mikrofonen är finjusterat till att sortera bort ljud från dina kolleger runt omkring, och designen är kompromisslöst målinriktad på din komfort. Anslut det till din dator eller mobil med antingen USB-C eller jackstick.



Plantronics Blackwire 5220 USB-C är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Ta nästa steg med dina samtal
Plantronics Blackwire C5220 USB-C levererar det du behöver, när du ska tala med kunder eller kontakter genom hela din arbetsdag. Med stort fokus på både ljudkvalitet och komfort ger det dig allt det bästa till dina professionella samtal.

Mikrofonen är speciellt designad för att sortera bort bakgrundsrösterna på kontoret, när du talar i telefon. Därför är det bara du som hörs på linjen. Genom att slå på HD Voice kommer ännu fler detaljer med i telefonen, så att du låter kristallklar för personen i den andra änden. Det ger en naturlig samtalsrytm där ni förstår varandra, utan dåligt, ofullständigt eller burkigt ljud.

Hörlurarna är byggda i HiFi-kvalitet, vilket gör att du också hör den andra person i samtalet bättre och tydligare. Headsettet ger dig dessutom en anpassad passiv brusreduktion, så att du inte behöver anstränga dig alltför mycket för att höra vad som blir sagt.

Komfort hela dagen
En förutsättning för konstruktiva samtal är, att du mår bra medan du lyssnar och talar.

Därför är Blackwire 5220 USB-C också skapat med din komfort i centrum. Huvudbygeln är förstärkt med en rem i konstläder, så headsettet sitter lätt och stabilt utan att trycka på ditt huvud. Öronkuddarna är gjorda i memoryskum, som sitter bekvämt och mjukt på dina öron, och de är överdragna med samma slags konstläder som sitter i huvudbygeln. Många små hål i lädret säkrar dig en behaglig ventilation, samtidig som de gör ljudet klarare.

Med en vikt på under 140 gram känns Blackwire 5220 lätt som en fjäder, och dina öron är också skyddade mod tung belastning, eftersom det inbyggda SoundGuard® DIGITAL bullerskyddet stoppar allt skadlig stök på linjen.

Flexibilitet framför allt
Som ett av de första business headsets på marknaden ger Plantronics Blackwire dig tillgång till USB-C porten på din MacBook, PC eller mobiltelefon. Dessutom kan du välja att använda det inbyggda jacksticket om du vill. Du har därför möjlighet att vara mer flexibel än med något annat sladdheadset till kontoret.

På ledningen sitter också en användarvänlig kontrollstation, som gör att du kan svara på samtal och lägga på, göra mikrofonen ljudlös och justera ljudstyrkan, utan att röra vid telefonen. Den fungerar direkt automatiskt utan någon särskild installation, så snart du kopplar in headsettet.

Om du installerar Plantronics Hub på din dator eller telefon, har du tillgång till ännu fler funktioner på ditt headset, samt att du kan hålla det uppdaterat med den allra nyaste mjukvaran. Du kan t ex anpassa ljudskyddet helt efter dina egna behov, så att du både kan njuta av ett fantastiskt samtalsljud, medan du är skyddad mot långvarig press på din hörsel.

Med till Blackwire 5220 följer också ett smart reseetui, som skyddar headsettet mot stötar och repor, när du vill ha det med i farten. Headsettet kan enkelt vikas ihop, så att det använder minimalt med plats, när det ligger i en fullpackad väska eller koffert.

Plantronics Blackwire C5220 USB-C är certifierat för alla större softphones, inklusive Skype for Business

Mer information
Headset förbindelse USB-C sladd

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.