Poly Savi W8220 Office

3 695,00 kr 2 956,00 kr
Ej i lager
SKU
207325-12

Poly Savi W8220 UC är marknadens första DECT headset med både Hi-fi ljud till musik och podcasts och aktiv brusreducering för att eliminera alla oljud medan du arbetar. Koppla det enkelt till både PC, mobil och fast telefon, och njut av en räckvidd på över 100 meter.

Nå ut i alla hörn
Poly Savi 8220 är världens mest avancerade DECT headset, designat speciellt för dig som önskar mer än bara klockrena telefonsamtal, när du behöver vara effektiv på jobbet. Koppla basen till din PC, mobil eller fasta telefon, och bara njut av alla fördelar.
 
DECT-teknologin ger dig en oöverträffad räckvidd på över 100 meter, så du kan nå ut till kontorets alla hörn utan att mista kontakten till ditt samtal, din musik eller podcasten. En röst i hörlurarna varnar dig, om du är på väg att tappa förbindelsen.
 
Stort ljud utan brus
Savi 8220 är marknadens första DECT headset med HiFi och brusreducering. Det betyder, att du kan använda det till mycket mer än bara telefonsamtal. Du kan också streama ljud och musik av hög kvalitet, så att du kan fokusera på ditt jobb mycket lättare än förr. Du kan dessutom ansluta det till din PC utöver din fasta telefon, som ett par hörlurar, även om du inte har en softphone på datorn.
 
Den aktiv brusreduceringen ser dessutom till att filtrera bort larmet från dina kolleger på kontoret, så att du kan koncentrera dig på det nödvändiga utan att bli distraherad av alla bakgrundsljud. Du slipper därför också skruva upp volymen så högt, och därmed utsätta din hörsel för överbelastning eller andra hörselskador.
 
Mikrofonen innehåller den nyaste brusreducerande teknologin, så samtalsupplevelsen är i topp i bägge ändar av linjen.
 
Full kontroll över samtalet
Håll kontakten med dina telefoner och softphones, även om du går bort från ditt skrivbord. Med samtalsstyrning direkt på headsettet kan du både ta emot samtal och lägga på, samt stänga av mikrofonen och justera ljudstyrkan - allt med ett enkelt tryck med fingret.
 
Du har dessutom möjlighet att koppla upp till fyra Savi headsets till samma bas, och kan därmed snabbt och effektivt sätta upp en hel telefonkonferens.

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.