Poly Savi 8240-M Office

3 591,00 kr 2 872,80 kr
I lager
SKU
211819-02
   

Poly Savi 8240-M ger dig upp till 180 meters trådlös räckvidd och valfri bärstil, samtidigt som du kan använda den för både Skype på PC, mobiltelefon och bordstelefon. Man får inte mer frihet.

 

Poly Savi 8240-M är designad för användning med Microsoft Teams.

Headset för alla enheter
Poly Savi 8240-M ger dig den högsta standarden för trådlös frihet på alla dina kommunikationsenheter på kontoret. Den är också helt certifierad för användning med Skype för företag, och du kan fritt växla mellan PC, mobiltelefon och bordstelefon. Din tillgänglighet uppdateras automatiskt, även när du pratar i en mobiltelefon eller bordstelefon, och du kan hantera samtal från flera enheter samtidigt. Med Savi 8240-M har du också friheten att bära ditt headset som du vill. Om du vill ha den med pannband, bakom nacken eller bakom örat är upp till dig.

Trådlös frihet och professionellt ljud
Med trådlös DECT kan du röra dig fritt upp till 180 meter från din bas utan att samtalet försämras. Savi 8240 använder CAT-iq-teknik som ger dig fantastisk ljudkvalitet i HD Voice, så att alla röster låter rena och naturliga. Noise Cancel och SoundGuard skyddar både dig och din kund från oönskat och störande ljud. Allt detta gör Savi 8200-serien till en av de mest föredragna professionella headsetlösningarna i näringslivet.

Poly Savi 8240-M är kompatibel med Microsoft Teams

Mer information
Headset förbindelse Trådlös DECT

Leverans

Leveranstid: 2-5 dagar

Leverantör: PostNord

Leverans företag - 55,- kr.

Leverans postombud - 65,- kr.

Leverans privat - 95,- kr.

 

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:


Visa MasterCard Apply Pay

Säker Betalning

Zinuss använder sig av säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.


3D Secure Betalning


PriceRunner Köpgaranti

Som medlem i PriceRunner kommer du att omfattas av ditt köp hos Zinuss med upp till 50 000 DKK om något skulle gå fel med ditt köp.

PriceRunner Köpgaranti


Trygg E-Handel

Zinuss webshop är certifierad av Trygg E-Handel.

© 2018 Zinuss.